Şimdi Ara

hardware monitor error?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar benim bir sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim.

bilgisayarımı açarken arada hardware monitor error diye bir yazı çıkıyor ve devam etmem için F1 veya biosa girmem için DEL önerisi çıkıyor. F1 ile bilgisayarımı açınca da bir süre sonra bilgisayar direk kendini kapatıyor. aralarda bazen sadece monitör kapanıp açılıyor. Sizce sorun nedir?

• f1 bas ekeranı geldiğind bas bios'a girince f10'de save'le çık
    olmazsa, Xp onar yada Format
    Up...
  • arkadaşım eğer her seferinde f1 uyarısının vermemisini istiyorsan :

-bıosdan
    -boot sekmenini içine gir
    -boot settings configuration sekmeninden
    -wait for 'F1' if eror yazan kısmı disabled et bidaha f1 uyarısı vermez

diğer sorunun cevabını bilmiyorum ama başka arkadaşlar sana o konuda yardım ederler
  • herzaman F1 uyarısını almıyorum. fakat bilgisayarı açtığımda çok sık kendini kapatmaya başladı? sizce sorun donanımdamı yoksa format falan atsam düzelirmi?
  • hardware monitor, anakarta bağlı bileşenlerin voltaj, ısı, fan devri vb değerlerinin kontrol edilip ayarlandığı bir bölüm yanlış hatırlamıyorsam, muhtemelen bu değerlerde bir sorun var ve kontrol etmeniz için sizi uyarıyor, biosa girin "load bios defaults" veya "load factory settings" gibi bir seçenek olacak onu seçip biosu fabrika ayarlarına döndürün sonra f10 ile save edip çıkın, eğer sorun düzelmezse biosa girip hardware monitor sekmesine gelin orada kırmızı işaretlenmiş değerlere bakın sorunun ne olduğu burada görünür anlamazsanız buraya yazın yardımcı olmaya çalışalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkitrom -- 1 Haziran 2007; 16:51:35 >
  • load bios defaults da yaptım ama sorun düzelmedi. ama power-hardware monitor bölümündeki +12Voltage bir kaç gün önce kırmızı işaretliydi ve 12 küsürlüydü. şuan onda da bi kırmızılık yok +11,77 civarı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.