Şimdi Ara

Hareketli Parçalaaarrrr!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hayat çok üstüme geliyor, salak saçma problemlerim var birazcık bunaldım. Neşem eksik. Böyle zamanlarda ben hep hareketli müzik dinlerim kendi özel bir listem vardır şimdi onu yazacağım ve morali bozuk olan listeyi dinleyip keyiflenecek siz de bunun karşılığında bana daha fazla şarkı önereceksiniz.

Tek kural var, rap ve elektro bilmem nesi şarkımsı salak saçma şeyler paylaşmayın. Rock parçalar beklenir, içimizdekileri dışarı vuralım!

Survivor ile başlarız o zaman: Eye of the tiger
    Blur - Song 2
    Rise Against - Give it all
    The Pretty Reckless - Miss Nothing
    P!NK - U-ur Hand, So what, Raise your glass
    Nirvana - Smells like teens spirit
    Nightwish - Bye bye beatiful
    Bon Jovi - You give a love a bad name

• aklıma ilk bu geldi
  • Aerosmith - walk this way
    Fall Out Boy - the scene ain't scene
    The Cure - Boys don't cry
  • Benimde aklıma ilk bu geldi.

Yine forumda gitarın ağladı şarkılar diye bir konuda birisi paylaşmış bunu, o gün bugündür, bağımlısı oldum. Her gün en az 20 defa açıp bunu dinliyorum.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hybrid Theory* -- 8 Nisan 2012; 1:44:21 >

• Mattrack New Cannon adlı video, hangi orijinal parçanın acaba ? Bu arada diğer parçalar için de teşekkürler kendime geliyorum böyle böyle... Yok mu dahası ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Silvers Rayleigh

Mattrack New Cannon adlı video, hangi orijinal parçanın acaba ? Bu arada diğer parçalar için de teşekkürler kendime geliyorum böyle böyle... Yok mu dahası ??

johann pachelbel - canon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VROOOM -- 9 Nisan 2012; 19:04:41 >
  • Nasıl birşey istediğini anladım sanırım :) Sana önereceğim şarkılar da var ama öncelikle bi noktada uyarmak istediğim küçük bir ayrıntım var.

quote:

Orijinalden alıntı: Silvers Rayleigh

Tek kural var, rap ve elektro bilmem nesi şarkımsı salak saçma şeyler paylaşmayın. Rock parçalar beklenir, içimizdekileri dışarı vuralım!

Ben de rap, elektro müzik dinlemem ama dinleyenlere büyük saygısızlık yaptığını düşünüyorum. Onlar aynı şeyi rock için söylese hoş olmazdi di mi :)

Önerilerime gelirsek,
    Eurovision'dan bi şarkıyla başlamak istiyorum. İlk bir dakikası yavaş ilerliyor ama birinci dakikadan sonra rocka dönüşüyor, müziğin akışı değişiyor.
    Kaliopi - Crno i Belo. İngilizce çevirisi de var, Black and White diye aratsan bulursun.

Onun haricinde neşelendiren, hareketli bir şarkı istiyorsan...
    Bayside - Sick sick sick.

• Al bakalım.

Üst üste dinlersin bunu.Ben ilk seferde 15 defa dinlemiştim abartısız.

• 'Euphoria haklısın ne diyeyim de... ya onun tartışmasını bir başka zaman yaparız şu aralar duyarlı olamıyorum inan. Umursamadım o yüzden ne dediğimi. Dinleyenlere saygım yok değil ama benden uzak dursun istiyorum sadece :)

Yeni parçalar için de teşekkürler, kendime bir moral cd'si yapacağım Barney'ninki gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.