Şimdi Ara

harici convert harddisk sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bu arada aranıza yeni katıldım herkeze selamlar geçen gün yarıya kadar dolu olan samsung 1tb lık harici diskimin dosya sistemi fat32 oldugundan büyük dosyalar atamamaktaydım ve bi kac yere baktım ms-dos convert komutuyla kayıpsız formatsız değiştirebilecegimi soylediler komutu calıstırdım 25 dk icinde cevirma tamamlandı dedi ama bundan sonra hardiskime ulasamamaya basladm n: erişelmiyor (birim bu işlemin tamamlanmasını engelleyecek kadar çok parçaya ayrılmış hatasını veriyor disk win7 nin bitlocker sürücü şifrelemesiyle şifreliydi ortada kaldım çok onemli bilgilerim vardı içinde disk birleştiricisini falan actım disk gorunmuyor bile yardımlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: everyone

Arkadaşlar merhaba bu arada aranıza yeni katıldım herkeze selamlar geçen gün yarıya kadar dolu olan samsung 1tb lık harici diskimin dosya sistemi fat32 oldugundan büyük dosyalar atamamaktaydım ve bi kac yere baktım ms-dos convert komutuyla kayıpsız formatsız değiştirebilecegimi soylediler komutu calıstırdım 25 dk icinde cevirma tamamlandı dedi ama bundan sonra hardiskime ulasamamaya basladm n: erişelmiyor (birim bu işlemin tamamlanmasını engelleyecek kadar çok parçaya ayrılmış hatasını veriyor disk win7 nin bitlocker sürücü şifrelemesiyle şifreliydi ortada kaldım çok onemli bilgilerim vardı içinde disk birleştiricisini falan actım disk gorunmuyor bile yardımlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim

Bu hata tamamen sizin şifreleme programı ile ilgili bir sorun. Siz fat32 ile şifrelemiştiniz ve ntfs yapınca doğal olarak hddye girişinize izin vermiyor. Programla şifreyi kaldırmayı deneyiniz.

Olmazsa veri kurtarma yazılımları ile verilerinizi kurtarın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici disk veri kopyalama sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.