Bildirim
harici disk sorunu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Donanım bulundu demesi çalıştıracağı anlamına gelmez.Sen usb diski taktıktan sonra donanımınız kullanıma hazır uyarısını alıyor musun yoksa başka bir uyarı mı çıkıyor? -
ilk başta kullanıma hazır demişti sonraki takıp çıkarmalarımda direk tanıyor ama qözükmüyor,disk yönetiminden baktım biçimlendirmek için ama üzerinde saq tıkladıqımda biçimlendir seçeneqi soluk qözüköyor.Bu haricidisk imac bilqisayara baqlı olarak kullanılıyordu şimdi pc ye taktım,format qerek herhalde? -
sorun kablonda. bence fazla da yapacam diye uraşma bnimde başıma geldi. -
kablodan deqil eminim -
bende öyle dedim ve servise gönderdim bişey çıkmadı. sen bilirsin ama bence kablodan dene istersen.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- wmı provider host nedir
- e okul devamsızlık silme
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- kapsayıcıdaki nesneler numaralandırılamadı
- bilgisayarım ne kadar eder
- iso dosyası nedir
- 0xc00007b hatası
- ekran videosu alma
- mavi ekran hatası
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X