Şimdi Ara

Harici diski kasada kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Harici diskleri kutusundan çıkartıp kasaya taktığımızda veya tam tersini yaptığımızda neden partisyon raw oluyor?

Nasıl düzeltilir?

Daha önce açılmış birkaç başlıkta veri kurtarma yazılımları tavsiye edilmiş, bu benim için bir seçenek değil. İçinde milyonlarca dosya bulunan diskteki dosya sisteminde problem var, dosyaları taşıyamıyorum ve usb den bağladığımda "chkdsk /f" saatlerce çalıştı, bir çok hata bulup düzeltti ama daha stage 2 bitmeden şöyle bir hata ile chkdsk yarım kaldı: "An unspecified error occurred (6672732e637878 5e4)."

Kasaya takıp chkdsk yapmak istediğimde ise windows diski biçimlendirin diyor, cmd içinde chkdsk ise diskin raw formatında olduğunu söyleyip işlem yapmıyor.

Uzun lafın kısası kasa pc ile benim bu partisyonu biçimlendirmeden sata arabiriminden kullanmam gerek.

Daha önceleri de aynısı denk gelmişti de verileri önemli değildi, biçimlendirip kullanmıştım ancak bu sefer verileri almam gerek.

• Kardeşim öncelikle hdd pcye tak daha sonra Linuxla flashla bootla oradan bilgilerini al sonra Windows a geçip biçimlendir. Bilgilerini geri aktar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darbeturk -- 18 Eylül 2021; 21:12:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.