Şimdi arkadaşlar ben bir leptop kullanıyorum markası casper herşey normal gidiyordu cs 1.6 adlı oyunu oynuyorum benim laptop da 2 ekran kartı var tabi biri Atı moblitiy radeon hd 5450 diğeri intel normalde bilgisayara sağ tıklıyıp yönet diyip ekran bağdaştırıcılardan inteli devre dışı bırakıyordum ve Atı yı kullanıyordum zaten normalde yüksek performans seçili ama cs 1.6 eski oyun oldugu için harici ekran kartına geçmiyordu nese herşey normal gidiyordu taki gece kapatıp sabah açtığıma kadar baktım harici ekran kartı ekran bağdaştırıcılarda gözükmüyor okumuyor araştırdım araştırdım hiç bir çözüm bulamadım kapattım bilgisayarı ondan sonraki gün girdim bir de baktım harici ekran kartını bu sefer okuyor beyler sorun şöyleki ekran kartını bir okuyor bir okumuyor bu sorunu nasıl çözebilirim acil destek lazım format attım bir kaç kere gine böyle oluyor lütfen yardım edin !!
byloger2012
kullanıcısına yanıt
böyle sorunlar, e.kartında zamanla oluşan asitten kaynaklanıyor diye düşünüyorum,çözümü e.kartını çıkarıp silgi ile silmek oluyor.
yardım edebilcek ??
byloger2012
kullanıcısına yanıt
sürücüsünü güncellemeyi dene
Merhaba,
Aşağıda Bilgilerini vermiş olduğum laptopun Güncel bios dosyası Tarafıma ulaşmıştır.
H36T serisi anakartlardaki Switchable özelliğinin çalışmamasıyla ilgili Bios probleminin çözümü için güncel bios dosyası elimde mevcuttur. birçok hata giderilmiştir.
Bu bios dosyasını isteyenler bana özelden mesaj yollasınlar gönderirim.
Saygılarımla, İzleVeÖğren
Laptop : casper H36 ati
Eski bios bilgilerim : BIOS Type: AMI BIOS Date: June 15th, 2009 BIOS version: 201 Chipset: Intel 044 rev 24 Manufacturer: PEGATRON CORPORATION Motherboard: H36ST BIOS manufacturer: American Megatrends Inc.