Şimdi Ara

Harici Hard Disk dışında Taşınabilir, Güvenli, Bozulmayan ve Kapasitesi Büyük bir Depolama istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Harici Hard Disk dışında Taşınabilir Güvenli, Bozulmayan ve Kapasitesi Büyük bir Depolama istiyorum.

Aldığım bütün harici hard diskler bozuldu ve bana birçok film, resim ve oyuna mal oldu. Bırakın beni, kardeşimin aldığı, ofis arkadaşlarımın aldığı bütün hard disklerde birgün geldi bozuldu.

100 gb resmim var bir sürü oyun ve programım var bunları yükleyip yanımda taşıyabileceğim aylar, yıllar sonrada bozulmayacak bir depolama şekli yokmudur.

• bilgisi olan yokmu arkadaşlar.
  • kullanmanıza bağlı aslında. Ben 1 yıldır Seagate FreeAgent Go 640 GB kullanıyorum. içinde onlarca film onlarca oyun ve binlerce resim var. ama cihazımın üzerinde parmak izi dahi yok ki gittiğim her yere götürüyorum.

Size de Iomega Prestige serisini öneririm. içindeki harddisk seagate'dir. dışıda alüminyum kaplamadır. 1 metreden düşmeye dayanıklı olduğu yazıyor.
  • Peki Harici hard disk dışında depolama ürünü yokmudur, kapasitesi büyük olan?
  • ne yazık ki yok. internetteki siteleri deneyebilirsiniz depolama için ama tavsiye etmem.

dediğim gibi sağlam bir hdd alırsanız ve dikkatli kullanırsanız bir sorun çıkartacağını sanmıyorum.

320 Gb olarak yeni Seagate Slim ler çıktı çok inceler
    500 olarak Iomega Prestige var. Tavsiye ederim.
    640 olarak yukarıda dediğim hdd yi alabilirsiniz. ben kullanıyorum ve gayet memnunum.
    1tb ve üzeri olarak da Western Digital My book serilerinden öneririm.

bir çözüm daha var ama biraz zahmetli:

bir tane Bluray Writer alıp Bluray disklere 25'er gb depolama yapabilirsiniz ama dediğim gibi zahmetli ve garantisi yok.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguruyaniker

ne yazık ki yok. internetteki siteleri deneyebilirsiniz depolama için ama tavsiye etmem.

dediğim gibi sağlam bir hdd alırsanız ve dikkatli kullanırsanız bir sorun çıkartacağını sanmıyorum.

320 Gb olarak yeni Seagate Slim ler çıktı çok inceler
    500 olarak Iomega Prestige var. Tavsiye ederim.
    640 olarak yukarıda dediğim hdd yi alabilirsiniz. ben kullanıyorum ve gayet memnunum.
    1tb ve üzeri olarak da Western Digital My book serilerinden öneririm.

bir çözüm daha var ama biraz zahmetli:

bir tane Bluray Writer alıp Bluray disklere 25'er gb depolama yapabilirsiniz ama dediğim gibi zahmetli ve garantisi yok.

Kolay gelsin.

cevapların için teşekkür ederim.

• yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.