Şimdi Ara

Harici Hard Diski Görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Smart Disk 500 GB Harici Hard Diskimi bilgisayara bağladığımda gözükmüyor. Dün akşam program atmak için arkadaşın bilgisayarına taktım bütün usb girişlerini denedik görmedi. daha sonra kendi bailgisayarımdada açmadı. başka makinada denedim yine olmadı. arkadaşın bilgisayarına takana kadar gayet güzel çalışıyordu. usb girişli ışıkları yanıyor ama bir türlü bilgisayar görmüyor. Neden olabilir acaba? yardımcı olursanız sevinirim.

• yaa kimse bilmiyormu bi yorum getirecek kimse yokmu?
  • dediğini inceledim. ama benim problemimi çözemedim. başka ne olabilir arkadaşlar. hard diski taktığımda sağ alt köşede donanım yüklendi yazısıda çıkmıyor.
  • 1- disk bozukmuş olabilir.
    2- diskin partition table'ı bozulmuş olabilir. Bu durumda diskin tüm bölümlerini kaldırıp yeniden oluşturup format atman gerekir. [ ama senin durumunda pek işe yarayacağını sanmıyorum :S yine de bir ihtimal ;) ]
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

1- disk bozukmuş olabilir.
    2- diskin partition table'ı bozulmuş olabilir. Bu durumda diskin tüm bölümlerini kaldırıp yeniden oluşturup format atman gerekir. [ ama senin durumunda pek işe yarayacağını sanmıyorum :S yine de bir ihtimal ;) ]

bilgisayar diski hiçbirşekilde görmüyor nasıl format atabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alone_man_2006

quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

1- disk bozukmuş olabilir.

bilgisayar diski hiçbirşekilde görmüyor nasıl format atabilirim?

O yüzden işe yarayacağını sanmıyorum diye yazdım zaten. Bozulmuş olma ihtimali yüksek gibi gözüküyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.