Şimdi Ara

Harici Harddisk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bende Samsung M3 portable harici harddisk var ancak normalde çalışan harddisk artık bilgisayar tarafından görülmüyor. Şöyle ki bilgisayara taktığım zaman harici harddiskin ışığı yanıyor içindeki diskin seside geliyor aygıt yöneticisindede gözüküyor ancak taktığım zaman bilgisayar görmüyor ve bilgisayarımda harddiske girdiğim kısım oluşmuyor. Sonuç olarak bilgisayar harddiski görmüyor USB de bir sıkıntı yok mause ve USB flash disk görünüyo yani taktığım zaman sorunsuz çalışıyo ayrıyeten başka bilgisayarlardada denedim harddiski ve sorun çıkarmadı yardımlarınızı bekliyorum.

• hdd takınca pc den disk yönetimi bölümünde görünüyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecniker_1986

hdd takınca pc den disk yönetimi bölümünde görünüyormu

Görünüyo hocam HDD nin ışığı yanıyo çalışıyo disk yönetimindede markasına modeline kadar herşeyi gözüküyo ancak HDD nin içine giremiyorum bilgisayara taktığımdada bilgisayar bi tepki vermiyo
  • Disk yönetiminde görünüyor demişsiniz peki sürücü ismi olarak görünüyor mu?
  • disk yönetiminde hdd sürücü harfini değiştirip dener misin
  • quote:

disk yönetiminde hdd sürücü harfini değiştirip dener misin

Nasıl yapacağımı anlatabilirmisin???
  • quote:

Orijinalden alıntı: algoritma

Disk yönetiminde görünüyor demişsiniz peki sürücü ismi olarak görünüyor mu?

Aygıt yöneticisinde böyleyken durum

Harici Harddisk

Bilgisayarımdada böyle

Harici Harddisk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WD HDD Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Harici harddisk kopyalama sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • disk yönetininde harici hdd sağ tıkla sürücü harfi ve yolunu değiştir açılan menüden değiştir de sağdaki açılır tab dan bir harf seç mesela z seç tamam de onayla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tecniker_1986 -- 5 Mart 2014; 22:45:00 >
  • quote:

disk yönetininde harici hdd sağ tıkla sürücü harfi ve yolunu değiştir açılan menüden değiştir de sağdaki açılır tab dan bir harf seç mesela z seç tamam de onayla

Hocam şöyle ki öyle bi seçenek yok

Harici Harddisk

• bilgisayar sağ tık yönet açılan menüden soldan disk yönetimi
  • quote:

bilgisayar sağ tık yönet açılan menüden soldan disk yönetimi

Bilgisayarımdan disk yönetimine girdiğimde aygıt gözükmüyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: sozyurt

quote:

Görünüyo hocam HDD nin ışığı yanıyo çalışıyo disk yönetimindede markasına modeline kadar herşeyi gözüküyo ancak HDD nin içine giremiyorum bilgisayara taktığımdada bilgisayar bi tepki vermiyo

Pc Deskop mu Notebook mu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sozyurt

quote:

Pc Deskop mu Notebook mu.

Notebook
  • hardisk bozulmuş aynısı bende var aynı promlemi yaşıyorum garantiye göndereyim dedim hollanda adresi verdiler kargoya vermek istedim faturası yok dediler ne yapacağımı bilmiyorum
  • Bence sisteminizde hardiski görmemek için düşük ihtimal olarak anakartınızın başka sata veri girişleriyle değiştirin sonrasında anakartınızın sata sürücülerinin güncel olduğundan emin olup tekrar deneyin;
    Eğer başka bilgisayarlarda çalışıyorsa çalışan bilgisayarlarda HDD TUNE adlı programla bi sector testi yapınız belki diskinizde bozuk kısımlar okunamıyordur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.