Şimdi Ara

Harici harddisk açılma sorunu (virüs)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, son çare olarak buraya yazıyorum.

Elimde 120 gb bir harddisk var ve içinde önemli bilgilerim bulunmakta.
    Bilgisayarımda virüs olduğundan eminim.
    windows update sitelerine bağlanamıyorum, kaspersky nod32 gibi antivirüs programlarını yükleyemiyorum.Notebook aşırı ısınıyor ve bir düzensiz çalışıyordu.

Sanırım bu virüs harici harddiske de bulaşmış durumda ve şu an harici harddisk açılmıyor.

Bilgisayarımda pardus kurulu ordan açabiliyor dosyalarımı görebiliyorum. harddiski alıp farklı bilgisyarlarda denedim açılmıyor.üzerine tıkladığınızda hata veriyor ve antivirüs programları tarafından görülmesine rağmen içindeki bilgilere ulaşılamıyor...

denetim masası bilgisayar yönetminden girdiğimde harddisk gözküyor ve sağlam boş diyor dosya sistemi ise yine boş.Fakat dediğim gibi pardusta bilgileri görebiliyorum.

Evet tavsiyeleriniz nelerdir? ne yapabilirim ? bilgieleri pardustan alıp dvdye çekmek veya farklı harddiske atmek gibi bir mantık kullanmak istemiyorum.Bu benim yenilgiyi kabul ettiğimi gösterir.

Evet lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.

• Yenilgiyi kabul etmekten ziyade "çözüm üretmek" de diyebiliriz.

Ancak ne yazık ki yazdıkların bu tip durumlarda tam da önerilebilecek olanlar...

Yapabilirsen, Windows ile makineni açıp, virüsü temizlemeye çalışabilirsin. En azından çarpışarak öleceğin için yenildiğini bilmezsin... :(

Bu konu üzerine biraz kafa patlatayım... Sen de benim gibi çok inatçısın anlaşılan :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.