Şimdi Ara

Harici Harddisk Fat32 -> NTFS Çevirme !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1tb'lik harici hdd'yi debianda içindeki 800 gb yakın verileri kaybetmeden nasıl NTFS çevirebilirim?

Acill Yardımm

• ooooo yedekle :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekotim

ooooo yedekle :D

Lan 800 gb harddisk kim kaybetmiş ben bulimde yedekleyeyim

Şaka maka bilen yokmu ya verileri kaybetmeden fat32 hdd'yi ntfs'ye çevirmeyi,linux'te.
  • up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinn3g4N -- 29 Ekim 2012; 15:22:11 >
  • Sorun devam ediyor.Konu ile ilgili linuxte çözüm bilen yok sanırım,iş başa düştü.
  • Fat32 eski bir dosya sistemi ve performans açısından iyi değil. Linuxu bu hddye kurmayacaksanız ntfs kalsın.Eğer kuracaksanız Hdd de kalan kısımı livecd ile ayırın. Kalan 200gblik kısımı ex4 ile formatlayın. Ntfsyi depo için,ext4ü linux işlemleri için kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bricker64

Fat32 eski bir dosya sistemi ve performans açısından iyi değil. Linuxu bu hddye kurmayacaksanız ntfs kalsın.Eğer kuracaksanız Hdd de kalan kısımı livecd ile ayırın. Kalan 200gblik kısımı ex4 ile formatlayın. Ntfsyi depo için,ext4ü linux işlemleri için kullanın.

Yanlış anlamışsın arkadaşım ,ntfs'yi fat32'ye değil;fat32'yi ntfs çevirmeye çalışıyorum veri kaybetmeden en kısa şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinn3g4N

quote:

Fat32 eski bir dosya sistemi ve performans açısından iyi değil. Linuxu bu hddye kurmayacaksanız ntfs kalsın.Eğer kuracaksanız Hdd de kalan kısımı livecd ile ayırın. Kalan 200gblik kısımı ex4 ile formatlayın. Ntfsyi depo için,ext4ü linux işlemleri için kullanın.

Yanlış anlamışsın arkadaşım ,ntfs'yi fat32'ye değil;fat32'yi ntfs çevirmeye çalışıyorum veri kaybetmeden en kısa şekilde.

Pardon kafam iyiydi
    Bilgisayarda windows yüklümü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bricker64 -- 30 Ekim 2012; 17:24:06 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rinn3g4N

quote:

Pardon kafam iyiydi
    Bilgisayarda windows yüklümü?

Windows yüklü,sorunu çözdüm artık windowsda EaseUS Partition Master adlı program ile ama gönül isterdiki linuxde çözüm bulalım.Eğer linuxde çözümü bilen arkadaş varsa burada herkesle paylaşabilir hala.

• Eeaseusa gerek yoktu windowsta. Komutlar vardı. Linux ntfs çevirici yok malesef.

quote:

Vol C:

CONVERT C: /FS:NTFS
  • quote:

Eeaseusa gerek yoktu windowsta. Komutlar vardı. Linux ntfs çevirici yok malesef.

quote:

Vol C:

CONVERT C: /FS:NTFS

İlk denedigimde olmadı o yüzden bu programla yaptım ama simdi denedigimde oldu,yanlış bir harf yazmıştım heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinn3g4N -- 31 Ekim 2012; 20:15:37 >
  • Arkadaşlar MicroSD kartımı NTFS çevirdim fakat içindekiler görünmüyor şimdi ?
    Ama dosya boyutuda dolu görünüyor nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.