Şimdi Ara

harici harddisk konusunda yardım ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok araştırdım fakat tam olarak istediğim cevabı alamadıgım için kafamdaki soru işaretlerini atmaya ihtiyacım var.

harici harddisk almaya karar verdim fakat öncelikle muallakta kaldıgım konu 160gb lıkmı yoksa 250 gblıkmı sorusu oldu. aslında 160 gblığına karar vermiştim ama almışken 250 gblık neden olmasın diye düşündüm fakat soru işaretleri oluştu ve yardımınızı istiyorum.

250 gblık bir harici harddiskte 2,5" olsa ne olur 3,5" olsa ne olur çok farkedermi ve 2,5 veya 3,5 olması ne anlam ifade ediyor.

250 gblık bir harici harddikte 5400 rpm olsa ne olur 7500 rpm olsa ne olur çok farkedermi.

benim almayı düşündüğüm harici
    "smartdisk pro 250 gb" bunu kullanırken ayrıca adaptör ve program gerekiyormu. yani sorunsuz bir şekilde usb.den tak çıkart baska bir işlem yapmadan kullanabilirmiyim. (+bir program veya adaptör yada başka bir işlem yapmadan)

şimdiden ilginize teşekkür ederim.

• Şimdi harddisc i ne amaçla kullanacağın önemli sürekli yanımda taşıyacam diyorsan 2,5 al
    3,5 diğerine oranla daha büyüktür.
    5400 - 7500 heralde yazma hızı oluyor onu bende pek bilmiyorum :}
    250 gb 2,5 larda adaptör kullanılmıyor . herhangi bir proğramada ihtiyaç duymassın tak-çıkar kullanabilirsin.

Benim önerimde WD 320 gb al
    keyfine bak derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.