İyi günler arkadaşlar. 2 adet ( 320 gb ve 1 tb lık) harddiskim vardı ve 2 sininde içindeki bilgiler benim için çok önemli. Bir arkdaşımın bilgisayrına taktıktan sonra harddisk içinde kısayol belirdi. bilgilere bu kısayoldan ulaşılabiliyordu. Ancak şu anda 2 harddikimdede aynı sorun var ve hiçbir şekilde açılmıyorlar. BAŞLATMADA SORUN. BELİRTİLEN MODÜL BULUNAMADI. şeklinde uyarı alıyorum.2 harddisk içinde uyarıların ekran görüntülerini paylaşıyorum: [simage][/simage] [simage][/simage]
Kaç gündür araştırıyorum ancak net bir çözüme ulaşamadım. Ne yapmam gerek yardımcı olabilecek birisi varsa çok memnun olurum.Yardımlarınızı bekliyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: cagri.unal
İyi günler arkadaşlar. 2 adet ( 320 gb ve 1 tb lık) harddiskim vardı ve 2 sininde içindeki bilgiler benim için çok önemli. Bir arkdaşımın bilgisayrına taktıktan sonra harddisk içinde kısayol belirdi. bilgilere bu kısayoldan ulaşılabiliyordu. Ancak şu anda 2 harddikimdede aynı sorun var ve hiçbir şekilde açılmıyorlar. BAŞLATMADA SORUN. BELİRTİLEN MODÜL BULUNAMADI. şeklinde uyarı alıyorum.2 harddisk içinde uyarıların ekran görüntülerini paylaşıyorum: [simage][/simage] [simage][/simage]
Kaç gündür araştırıyorum ancak net bir çözüme ulaşamadım. Ne yapmam gerek yardımcı olabilecek birisi varsa çok memnun olurum.Yardımlarınızı bekliyorum..
kurtarma programlarını denedinmi? recuva veya power data rocovery tool ile dene bilgilerini kurtar diskleri biçimlendir
kerem04283 ün söylediginden beri power data recoveryle bilgileri kurtarmayı deniyorum. ancak sadece ilk diski taramaya başlıyalı 8 saati geçti ve bi o kadar daha var gözüküyor. böyle olması normalmi birde bu tarama bittikten sonra verilerin kurtarılamama olasılıgı varmı? ilk defa kullanıyorum böyle bir program kusura bakmayın.
bence bunlarla ugrasmayın farklı bır kutuya takıp çalıştırmayı deneyın kutu bozuk olabılır?? yada pc varsa kasaya takıp pcye reset atıp disk yonetımınden harf yolu şeçerek degıstırmeyı deneyın muhtemelen kutuda sorun
Kardeş sorunu çözebildin mi . Aynı şey bende de oldu da
Bende bilgisayara format attım ondan sonra bendede aynı hatayı verdi :S
Konunun üzerinden zaman geçmiş ama genede bende yazayım cok acil yardımınıza ihtiyacım var harddiskim gözükmüyor aynı bunun gibi belirtilen modül bulunamadı diyor hdd içinde okadar çok belgem varki iş yazılımları aile fotoğrafları önemli olmasa hıç sıkıntı degil ama benim bir an once düzeltmem lazım bu sorunu
İlk önce yapacağınız bütün bozuk Hdd ler takılı kalsın ve güvenli modda iken combo fix taraması yapın ve virüs programı(bitdefender,karspersky,nod32) kurun.Sorun çözümlenmez ise sorun easyrecuvery programını kurup taratmalısınız...
Tarattım viruslerı falan silkdi ama genede açılmıyor esayrecovery kurtarmayı denicem ama içi okadar doluki nasıl kurtarıcaksam
ben aynı sorunu winrar kullanarak aştım.winrar dan dosyaları bir yere kopyaladım.flash diski exFat şeklinde biçimlendirdim.yeniden dosyaları flash diske yükledim.sorunum halloldu.
Hala ihtiyaç varsa aşağıdaki konuda belirtilen yolu uygulayın. İşe yarıyor.