Şimdi Ara

Harici harddisk sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • maxtor 1 tb 3.5 inç harici harddiskim var bilgisayara takınca çalışıyor ve ışığı da yanıyor hatta pc de sağ altta yeni donanım bulundu diyor ama bilgisayarım da gözükmüyor , harddiski pc ye bağlayınca aygıt yöneticisinde disk sürücülerinde bilgisayarın harddiski dışında disk sürücüsü adlı bir tane daha şey geliyor 2 farklı pc de de bilgisayarımda gözükmedi sorun neden kaynaklanıyordur acaba?

aşağıdaki resimlerdeki gibi disk yönetiminde gözükmüyorken aygıt yöneticisinde gözüküyor ve bağlantıda falan sarı soru işareti de yok internetteki buna benzer durumlardan buna uygun çözüm bulamadım yardımlara şimdiden teşekkürler.
     Harici harddisk sorunu
     Harici harddisk sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanafl -- 28 Ağustos 2013; 13:14:32 >

• sorun bence harici hardiskte bazen benim flashida okumuyor bekliyorum geliyor hatta flash xp de calismiyor win 7 de calisiyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarım'a sağ tıkla, 'yönet' ' i seç. Oradan HDD'ne bir bölüm ata. D'den Z'ye fark etmez. Sorun ortadan kalkacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaturundTechnik

Bilgisayarım'a sağ tıkla, 'yönet' ' i seç. Oradan HDD'ne bir bölüm ata. D'den Z'ye fark etmez. Sorun ortadan kalkacaktır.

dediğin yerde bilgisayar harddiski görünüyor sadece harici harddiskim görünmüyor
  • başka çözüm bilen var mı?
  • resimlerdeki gibi olup da bağlantı sorununa uygun çözüm bulamadım, bu duruma uygun bir çözüm yazan arkadaşa şimdiden teşekkürler.
  • usb kablosunu değiştirmeyi denedin mi kardeşimm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici Hdd kutusu sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Harici monitör sorunları
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcin48

usb kablosunu değiştirmeyi denedin mi kardeşimm

farklı kabloyla da denedim yine de sorun yazdığım gibi devam ediyor
  • hdd yi kutusundan çıkarıp dahili olarak bağlayıp deneyin sorun hdd mi önce onu bi anlamış olalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.