Merhaba arkadaşlar konu başlığında belirttiğim gibi bazen oyun oynarken, bazen video izlerken, bazen pc öyle boşta dururken kitleniyor ve hiçbir şeye tepki vermiyor reset atmak zorunda kalıyorum. Klavyede num lock açıp kapatamıyorum bile herhangi bir şeye hiçbir şekilde tepki vermiyor. Ekran kartındandır diye düşünüp başka ekran kartı taktım ama çözülmedi. Bilgisayarımda sadece ssd var memtest hd tune falan yaptım ama bişe çıkmadı kafayı yiyeceğim. Sistemim şu şekilde: ANAKART: Gigabyte 970A-UD3p İŞLEMCİ: AMD FX(tm)-8350 Eight-Core Processor 4.0 GHZ EKRAN KARTI: AMD Radeon R9 200 Series 3GB (RX550 denedim yine aynı sorun oldu.) SSD: 250 GB RAM: KİNGSTON 8 GB DDR3 PSU 750W |
Bilgisayarım kitleniyor, hiçbir şeye tepki vermiyor. Lütfen yardım.
-
-
işlemci sıcaklığı nedir?
başka bir psu denediniz mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: kryeckişlemci sıcaklığı nedir?
başka bir psu denediniz mi?
Sıcaklık değerleri normal bugün bi ölçüm yapıp değerler atarım, tek denemediğim farklı bi psu kaldı bide onu deneyeceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sorun ramden olabilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: axelfolysorun ramden olabilir
Hocam ramde sorun buldu windows cidden. Bu sorun dediğim hatayla ilgili olabilir mi? Farklı bir ramle denemek lazım o zaman. Ayrıca AMD softwareda ram 800Mhz gözüküyor ama cpuzde 1300 falan gözüküyor bunla ilgili olabilir mi acaba?
-
büyük ihtimalle ramle alakalı farklı ramle denemek gerek
-
Elimde sadece 4GB ram var ayrı olarak. Yeter mi acaba şuan zaten 3GB falan kullanıyor boşta :(
-
yetip yetmemesi önemli değil sorun yaşatacak mı onu öğrenmek için takıp denemek gerek
-
Hocam malesef yine yaptı. Ram değişince de olmadı.(Taktığım rami test ettim sorunsuzdu.) Geriye parça kalmadı zaten :D Ram, ekran kartı ve ssd değiştim ve sorunu çözemedim.
-
işlemci sıcaklığı nedir? yükte ve boşta cpu-z ile bakın.
psu ve ssd kalıyor geriye o zaman.
-
anakartta olabilir diyeceğim ama daha çok sorunlar çıkartır bu tür arıza.
-
60 civarında geziyor max 75. SSD de değiştim ama olmadı. Sadece PSU kaldı geriye ama PSU daki ne gibi bi problem böyle bir problem yaratabilir onu anlamadım.
-
psu marka modeli nedir? benim suphelim 970 anakart.. 970 lerde hep bir sıkıntı var...
-
thermaltake sp-750ah3ncb-a, gayet iyi bi psu aslında diye biliyorum..
-
İşlemci Kaynaklı gibi fan yerinden çıkmış olabilir iyice kontrol et İşlemciye falan bak yerinden çıkmış mı eğer sorun devam ederse yazılımsaldır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kardeşim sana 5 sorum var
Windows kaç yüklü
Formatı nasıl atıyosun
Hiç mavi ekran verdi mi
Windows orjinal mi korsan mı
Fan yoruluyor mu pc ısınıyor mu
Ayro ayrı madde halinde yazarsan anında çözüm gelecek inşallah 🖤
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Windows 10 Pro yüklü.
Microsoftun sitesinden indirdiğim iso ile usbden atıyorum.
Hiç mavi ekran vermedi. Sıfır. Sadece kitleniyor ve hiçbir şeye cevap vermiyor. Klayede caps lock dahi açamıyorum sadece resetle düzeliyor.
Orjinal değil, programsız cmd üzerinden etkinleştirmeli.
Fanın veya pcnin ısındığını düşünmüyorum çünkü fanlar normal değerlerinde çalışıyor, işlemci max 75 de falan çalışıyor.
-
başka psu deneyin oda temiz çıkarsa anakart demektir. geçmiş olsun.
Benzer içerikler
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- kargo info
- laptop statik elektrik boşaltma
- bu dosyayı açmaya yetkiniz yok
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- mavi ekran hatası
- ekran videosu alma
- udf dosyası nasıl açılır
- wifi hızlandırma
- 0xc00007b hatası çözümü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X