Şimdi Ara

Harici Harddisk'te biçimlendirme hatası (yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçenlerde harici harddiskimi bilgisayara taktığımda "tara ve düzelt" ve "taramadan devam et" diye
    iki seçenek çıktı karşıma "taramadan devam et" e bastığımda harddisk sorunsuz şekilde açılıyordu.
    sonra tara ve düzelt seçeneğine tıkladım ve tarama başladı üzerinden bir saat geçmesine rağmen
    tarama bitmedi bende iptal'e bastım ve harddiski bilgisayardan çıkarttım. harddiski tekrardan
    bilgisayara taktığımda ise harddisk "bu harici diski kullanabilmeniz için biçimlendirmeniz
    gerek" diye uyarı verdi. Birkaç kere harddiski takıp çıkarttım ama yine aynı uyarıyı vermeye devam
    etti.şimdi harddiskteki dosyalarımı nasıl kurtarabilirim.

Harddiski biçimlendirip sonra herhangi bir dosya kurtarma yazılımıyla dosyaları tamamen kurtarabilir miyim?

Bu konuda bilgisi veya önerisi olan arkadaşlar varsa görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Harici Harddisk'te biçimlendirme hatası (yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GardiyaN_x -- 20 Mayıs 2010; 18:01:19 >

• Formattan sonra çoğu dosyayı kurtarabilirsin ama çok uzun sürüyor ve bazı programlar dosyayı sağlam kurtaramıyor.En iyisi önce bölümleri geri getirmeyi dene,bazı kurtarma programları bunu yapabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.