Şimdi Ara

Harici Harddisk USB bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim problemim harici olarak kullandığım seagate 1 TB HDD usb girişi bozuldu ben hddyi çıkardım ve bunu sata olarak bağlamak istiyorum yalnız güç kaynağımdan sadece 1 sata power kablosu var. Ne yapmam lazım? Bi tarz dönüştürücü falanmı almam gerekio. Bu arada anakartımda asus p5b

• Yakındaki bir bilgisayar servisinden sata güç kablosu alacaksın, geçen bana lazım olmuştu ve 1 liraya almıştım... Küçük basit bir aparat...

Bu aparatı kasanın içindeki boş elektrik (dört renkli ucu beyaz) kablosuna ekleyerek ucunu sata elektrik kablosu haline dönüştüreceksin...

Bilmem anlatabildim mi?

• ______________________
    |.................................|
    |....O......O......O......O...|
    |.................................|
    \____________________/

şimdi bu aldığınız sata power kablosunun arka tarafı. bu kablolar Çin in göbeğinden çıkmış olduklarından oldukça adidir.
    bu yüzden bu O ile gösterdiğim uçlar hep yamuk durur aşağıdaki şekildeki gibi

\____________________/

bunu güçkaynağınızdaki dişi sokete takarken bu uçlar ya zorlandığından genişler ileride arada temassızlık yapar sinir bozar.
    yada takarken zorlanırsa arkadan kablo piniyle beraber çıkar hem arada temassızlık yapar sinir bozar hemde ÇIKAN KABLO SARI VEYA KIRMIZI İSE kasada biyerlere deyip kısa devre yapabilir.

aman dikkat derim....

takarken çok rahat girmesi lazım yuvaya iyice kontrol edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TVT(Patron) -- 23 Haziran 2010; 2:44:18 >

• Anladım.Çok teşekkürler ikinizede.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.