Şimdi Ara

Harici harddiske kayıt yapabilen DSLR Makine Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, hd video çekip, çektiği videoyu harici harddiske video kayıt yapabilme özelliği de olan bir DSLR fotoğraf makinesi arıyorum. Makine çalıştığım şirket adına alınacak, bütçe problemi fazla yok, şirkette bazı makinalarla ilgili verilen bazı eğitimler daha sonra tekrar izlenebilmesi açısından video kaydı altına alınacak, onun haricinde de ihtiyaç durumlarında fotoğraf çekmek için kullanılacak.

Lütfen tavsiye vermekten çekinmeyin, yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum çok teşekkürler.

Az önce benzer bir konu daha açtım ama sanırım onu yanlış yere açtım, burası daha doğru bir adres olacaktır diye düşünüyorum.

• Neden illa ki harici disk? Bugün 64Gb'a kafar SD kart teknolojisi mevcutken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevfikteo

Neden illa ki harici disk? Bugün 64Gb'a kafar SD kart teknolojisi mevcutken?

Şirkette kayıt altına alınacak bazı eğitimler bir kaç saati bulabileceği için hafıza sıkıntısı olmaması açısından demiştim. 64gb'lık bir kaç tane hafıza kartı alsam da aynı işi görür sanırım.
  • Hardiske direk kayıt yapan dlsr'ler yok, ancak hdmi üzerinden aktarıp kayıt yapabileceğin cihazlar var. Google'da araştırırsan bulabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.