Şimdi Ara

Harici Harddiske Oyun Atma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , FW atılmış X-Box ım var. Harici harddiski nasıl bağlarım derken araştırdım gerekenleri yaptım ve harici harddiskimi kullanabilir hale getirdim. Anlatılanlara göre 16.Gb boş alan yaratıyor ve kullanabilir hale sokuyor. Bilgisayara harddiskimi taktığımda ayrılmış bölümü görebiliyorum ,açabiliyorum. Sorunum şu , elimde bir iso formatlı oyunum var ve bu iso formatı 8.14 GB ve bilgisayarımda . Harddiste fat32 olduğundan dolayı tek seferde atamıyorum. DVD den X-boxı açıp oyunu kurmak istemiyorum , benim istediğim bilgisayarımda bulunan oyunu direk harddiskimin ilgili bölümüne atıp x-box a bağlayarak oyunu çalıştırabilmek . Bunu denemiş yapabilmiş olanlar nasıl yaptıklarını anlatırlarsa sevinirim.

Not : Eğer Daemon tools gibi sanal sürücü programlarıyla iso dosyasını açıp içindekileri teker teker tek bi klasöre atmamı söylerseniz malesef bu programlar sadece video dosyalarını açailiyorl ve gösteriyor xbox iso sunu.

Yardımınız için teşekkürrler.

• Forumda bu tarz isler yasak.Belki bilen cikar belki de 5 dkya silinir konu.Turkcexbox.com'a ac.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O olayı öyle kolay değil. Adı jtag zaten. Sen dvd siz direk oyunların kalıp hâlini hdd atıp oynamak istiyorsun. Jtag diye araştır bulursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    usb bellekten oyun oynamak
    16 yıl önce açıldı
    harici hdden oyun oynanır mı?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.