Şimdi Ara

Harici Harddiskimdeki Dosyalar açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gecen gün LG Smart led tv aldım 1tb WD harici harddiskimi tvme bagladım usbnin tvye bağlandıgını bildiren bir yazı aldım ardından 10dak. sonra lg share yazısı geldi yükleniyor dedi 15dk sonrasında usb okunamadı hatası aldım tvyi kapatıp usb diski tvden çıkarttım pcde baktığımda bazı klasörlere tıkladıgımda birlikte aç ile açmaya çalışır oldu klasörlerin simgeleri gitmiş ayrıca klasörlerin boyutu 0kb olarak görünmekte alttaki linkte bir ekran görüntüsü bulunmaktadır. Lütfen bu sorunu nasıl düzeltebileceğim hakkında önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler. kolay gelsin arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E2TK -- 15 Eylül 2014; 22:51:55 >

• E2TK E kullanıcısına yanıt
    Peki harddisk dolu görünüyor mu?
  • Evet dolu gözüküyor 536gb Hatta bozulan dosyalar haricindekiler 66,6gb görünmekte 470gb dosya orda duruyor ama erişemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E2TK -- 15 Eylül 2014; 22:51:01 >
  • Hdtune ile Folder usage kısmında dosyaları görüyorum recovery programı ile geri almayı deneyeceğim nedersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E2TK -- 15 Eylül 2014; 23:17:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.