Şimdi Ara

Harici Hardiski Usb2'den 3'e çevirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim sormak istediğim başlıktada yazdığım gibi, USB 2.0 olan Seagate harici harddiskimi söküp, USB 3.0 destekli bir kutuya taksam işe yarar mı ?

Tam olarak modeli Eski seriden olan Seagate Expansion 2.5" - 500GB. Tahmini 3-4senelik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ValarAlp -- 17 Ekim 2012; 0:08:03 >

• Bundan ben de emin olamadım, yabancı forumlarda sordum, "olmalı, olur, hatta güzel de olur" gibi yorumlar geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Bundan ben de emin olamadım, yabancı forumlarda sordum, "olmalı, olur, hatta güzel de olur" gibi yorumlar geldi.

Eyvallah ben alıp denicem zaten çok masraflı bir olay değil. Sonuçları paylaşırım.
  • anakartınız usb 3 destekliyorsa daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. ama sonuçta harddiskinizin okuma yazma hızı darboğaz yapabilir. denemekten zarar gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: ValarAlp

Benim sormak istediğim başlıktada yazdığım gibi, USB 2.0 olan Seagate harici harddiskimi söküp, USB 3.0 destekli bir kutuya taksam işe yarar mı ?

Tam olarak modeli Eski seriden olan Seagate Expansion 2.5" - 500GB. Tahmini 3-4senelik.

Usb 3.0 halâ bela bir teknoloji ve kontrolörlerde hatalar var. Seagate Momentus diskiniz hız olarak Usb 2.0'ı aşıyorsa, ki bu da 35 mb/sn'den hızlı demektir, Usb 3.0 kutuya aynı Sata arayüzünden spesifikasyon olarak bağlanması demektir. Denemek daha iyi lakin yazdığım sebepler yaygın halâ.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: ValarAlp

Benim sormak istediğim başlıktada yazdığım gibi, USB 2.0 olan Seagate harici harddiskimi söküp, USB 3.0 destekli bir kutuya taksam işe yarar mı ?

Usb 3.0 halâ bela bir teknoloji ve kontrolörlerde hatalar var. Seagate Momentus diskiniz hız olarak Usb 2.0'ı aşıyorsa, ki bu da 35 mb/sn'den hızlı demektir, Usb 3.0 kutuya aynı Sata arayüzünden spesifikasyon olarak bağlanması demektir. Denemek daha iyi lakin yazdığım sebepler yaygın halâ.

evet doğru söylüyorsunuz. ama denemekten zarar gelmez düşüncesindeyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3.5 hdd yi usb ile bağlamak
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.