Arkadaşlar ben bir tane hdd kutusu aldım ve buna bir hdd taktım.Kutuyu usb girişine taktım.Kullanıma hazır dedi.Fakat bilgisayarım sekmesini açtığımda bunu göremedim.sadece dahili hdd görünüyor.Harici görünmüyor.Ama pc bunu tanıdı ve donanımı kurdu.bios ayarlarındada görünüyor ve enabled yazıyor fakat bilgisayarıma tıkladığımda görünmüyor.Bu sorunu nasıl çözerim?Herkese teşekkür ederim.
Konuyu hala sorunu halledemediğim için yukarı taşıyayım dedim.Yardım ederseniz sevinirim.
bilgisayarım- özellikler- donanım- aygıt yöneticisi- diskler- sağ tıkla donanım değişikliklerini tarat. bildisayarım- yönet- disk yönetimi- diskiniz burada gözüküyorsa sağ tıkla biçimlendir.
quote:
Orjinalden alıntı: pc-system1
bilgisayarım- özellikler- donanım- aygıt yöneticisi- diskler- sağ tıkla donanım değişikliklerini tarat. bildisayarım- yönet- disk yönetimi- diskiniz burada gözüküyorsa sağ tıkla biçimlendir.
Sağ tıklayınca biçimlendir sekmesi çıkmıyor.Disk 2 Temel 232,88 gb yazıyor.Buna sağ tıklayıncada özellikler ve yardım sekmeleri çıkyor sadece.
quote:
Orjinalden alıntı: cikoht
quote:
Orjinalden alıntı: pc-system1
Sağ tıklayınca biçimlendir sekmesi çıkmıyor.Disk 2 Temel 232,88 gb yazıyor.Buna sağ tıklayıncada özellikler ve yardım sekmeleri çıkyor sadece.
burada diskte partition (bölüm) yoksa yeni bir bölüm oluşturman gerek sağ tıklayıp bölüm oluştur falan gibi birşey olması lazım onu tıkla ve yönergeleri izle
çok teşekkür ederim ilgilenen herkese.Şu anda biçimlendiriyor diski.Yeniden teşekkür ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: cikoht
çok teşekkür ederim ilgilenen herkese.Şu anda biçimlendiriyor diski.Yeniden teşekkür ederim.