Şimdi Ara

Harici Hdd Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimdeki daha alalı 2 sene olmayan 2TB Wd My Passport Harici disk(yüzde 95i doluydu) açılmıyor ve aşağıdaki hatayı veriyordu.

Harici Hdd Açılmıyor

Forumda araştırdığımda bu sorunu chkdsk kullanarak çözebileceğimi gördüm fakat bu yöntem de işe yaramadı.Segmentler taranıyordu fakat okunamıyordu ve işlem çok yavaş gerçekleşiyordu.Hesaplarıma göre sonuna kadar beklesem 150 saat falan sürecekti.Ben de çıktım buradan.

Harici Hdd Açılmıyor

Biraz daha araştırdıktan sonra bunun diskin Raw formatı geçmesinden dolayı olabileceğini gördüm ve disk yöneticisine baktım gerçekten öyleydi.

Harici Hdd Açılmıyor

Ben de bununla ilgili araştırma yaptım.Birçok kişi cmd den olmazsa direkt içindeki dosyaları kurtarıp biçimlendirmenin en mantıklı yol olacağını söylüyordu.Ben de veri kurtarma programlarına bakmaya başladım.R studio nun benim aradığım program olduğunu gördüm.Çoğu kişi tarama yapmadan bile dosyaları bulduğunu söylüyordu.Fakat bende bu yöntem de işe yaramadı.Taramak istediğimde ise çok yavaş tarıyordu.Belki de hiç taramıyordu bilemiyorum.PC başından ayrıldım geri döndüğümde hala yüzde 0 dı ve böyle hatalar vardı.

Harici Hdd Açılmıyor

Akşamdan beri bununla uğraşıyorum içinde cidden önemli dosyalarım var.Diskin çoğunluğu film onlar kurtarılmasa da olur tekrar iner ama fotoğraflarım,videolarım vb vardı onları kesinlikle kurtarmam gerek.Ne yapabilirim.Direkt biçimlendirsem kurtarabilir miyim ?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AP Shaco Pentakill -- 29 Kasım 2021; 14:13:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.