Şimdi Ara

HARİCİ HDD BAGLAMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 HAFTADAN BERİDİR ALMIŞ OLDUGUM HARİCİ HDD Mİ PC ME BAGLAMAKDA SORUN YAŞIYORUM
    PC CASPER NİRVANA TW7 İŞLETİM SİSTEMİ WİN7 ULTİMATE HARİCİ HDD 2.5 LUK 160 GB WD HDD VAR HARİCİ KUTU KABLOSU CİFT USB BAGLAMALI
    ANCAK NE ZAMAN DENESEM YENİ DONANIM BULUNDU DEYİP AYGITI YÜKLÜYOR 1 DK SONRA AYGIT YÜKLEME BAŞARISIZ UYARISI ALIYORUM
    HDD KUTUSUNUN İÇERİSİNE 250 GB FARKLI BİR HDD BAGLADIGIMDA AYNI ŞEKİLDE OLDU FARKLI BİR PC DEDE AYNI ŞEKİLDE SONUC ALDIM
    ŞİMDİ SORUN PC LERDEMİ
    HDD Mİ YOKSA HARİCİ HDD KUTUSUNDA VEYA KABLODAMI

DEGERLİ YORUMLARINIZA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• quote:

Orijinalden alıntı: puma59

1 HAFTADAN BERİDİR ALMIŞ OLDUGUM HARİCİ HDD Mİ PC ME BAGLAMAKDA SORUN YAŞIYORUM
    PC CASPER NİRVANA TW7 İŞLETİM SİSTEMİ WİN7 ULTİMATE HARİCİ HDD 2.5 LUK 160 GB WD HDD VAR HARİCİ KUTU KABLOSU CİFT USB BAGLAMALI
    ANCAK NE ZAMAN DENESEM YENİ DONANIM BULUNDU DEYİP AYGITI YÜKLÜYOR 1 DK SONRA AYGIT YÜKLEME BAŞARISIZ UYARISI ALIYORUM
    HDD KUTUSUNUN İÇERİSİNE 250 GB FARKLI BİR HDD BAGLADIGIMDA AYNI ŞEKİLDE OLDU FARKLI BİR PC DEDE AYNI ŞEKİLDE SONUC ALDIM
    ŞİMDİ SORUN PC LERDEMİ
    HDD Mİ YOKSA HARİCİ HDD KUTUSUNDA VEYA KABLODAMI

DEGERLİ YORUMLARINIZA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

kabloda sorun olabilir kablonun iki ucunuda usb portlara takıyorsunuz degilmi
  • elbetteki iki usb de baglıyorum ancak sorun devam ediyor google amcaya danıştım çok şey denedim ama galiba kutu arızalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: puma59

elbetteki iki usb de baglıyorum ancak sorun devam ediyor google amcaya danıştım çok şey denedim ama galiba kutu arızalı

götür geri ver hocam
  • öle olacak galiba ya bakalım bundan böle dandik marka hdd kutusu almamak lazım 10 lira paraya

uçuz etin yahnisi bu kadarmış demekki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici Hdd kutusu sorunu
    9 yıl önce açıldı
    USB HDD Uzatma Kablosu Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.