Şimdi Ara

Harici HDD'de Farklı Dosyalar Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, dün Harici HDD'me virüs bulaştı dosyalarım bir anda ortadan kayboldu. Burda bulduğum bir kaç çözüm denedim dosyaları tekrar görmeye başladım fakat fazladan dosyalar var. Sil dediğimde çok fazla dosya buldu bende korktum geri kapattım. Bu dosyaları napmalıyım. HDD'de 900 gb'lik dosya olduğundan sıfırlamak istemiyorum. Çok uğraştırıcı. HDD'yi düzeltmek için kullandığım cmd kodları attrib /d /s -h -r -s , attrib -a -s -r -h /S /D yanlış hatırlamıyorsam ikincisi değil birincisi düzeltti HDD'yi.
     Harici HDD'de Farklı Dosyalar Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByBesgen -- 21 Nisan 2015; 12:31:51 >

• Siliniyorsa silebilisin bi sıkıntı olmaz.
  • Merhaba kullandığın komut sadece gizli dosyaları göstermeye yarayan bir komuttur. fakat virüshala harddiskiniçerisinde olabilir öncelikle kaspersky gibi güncel ve çalışan bir virüs programı ile tarayıp virüs temizliği yapman. Muhtemelen oluşturduğu dosyaları windows ortamında silmene izin vermeye bilir. Güvenli çalıştırıp silmeyi denemelisin eğer yine silinmiyor sa live calışan bir linux türevi indirip rahatlıkla silebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.