Merhabalar arkadaşlar Samsung S2 portable 3 cihazımı film izlemek için uydu alıcısına takmıştım.Format uyuşmuyor formatlansınmı yazısı geldi.Hayatımın hatasını yanlışlıkla kumandadan ok tuşuna basarak yaptım.ekranda ''formatlanıyor'' yazısını görmemle kanepeden fırlamam bir oldu.söktüm hemen cihazı.yani formatı yarıda kestim.Şimdi de pc de göremiyorum hdd mi malesef.disk yönetiminde ayrılmamış alan olarak görünüyor.Active partition recovery ile tarattıgımda dosyalarımı görebiliyorum.Sanırım hddnin partition kısmı silinmiş.Sormak istediğim Active Partition programıyla tarattıktan sonra recover tusuna bastıgımda hddyimi tamir ediyor yoksa içindeki dosyaları mı kurtarayım diyor.Pc de hdd kadar yer yok malesef.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
R-studio Pro Network edition isimli program ile verilerinin çoğunu kurtarabilirsin eğer diskin fiziksel olarak zarar görmediyse.. ama biraz zaman alır..tarama yaklaşık 8-9 saat sürer kurtarmada 10-12 saat sürebilir..yani 1 günün bu iş için gider.. tüm forumlarda ve sitelerde zirvede bir programdır R-Studio .İşinin ehli bir programdır.Full olarak satın alırsanız yada bulursanız daha çok işinize yarayacaktır.
bir arkadaşın flash belleğine format atayım derken o sırada takılı olan 500gb external harddiskime format atmış olduğumu görünce formatı durdurdum..diskim biçimlendirme durumuna gelmişti. bilgilerimin %99 unu geri kurtarmıştım R-Studio kullanarak..bundan yaklaşık 2 hafta önce..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme