Şimdi Ara

harici hdd ile sistem kurulur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçen ki konumda sistem toplamıştım onu alacağım fakat sabit hdd ye para vermek istemiyorum 150₺ tl ye harici hdd buldum onu kesin olarak alacağım daha kullanışlı olduğu için aklıma koydum inşallah önümüzdeki ay ssd alacağım fakat o zamana kadar taşınabilir hdd ye sistem kursam bir sıkıntı olur mu büyük ihtimalle sorun olmazda hiç denemedim riske girmek istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etoxer123 -- 24 Ekim 2014; 15:39:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cevirici disk kutulari var arastir derim ben

• Cekilmez yavaslikta olur ama ben flash bellege windows xp kurmus adamim oluyo :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Cekilmez yavaslikta olur ama ben flash bellege windows xp kurmus adamim oluyo :)

Nasıl yavaş olur onu anlamadım benim eski hdd max 30 mb yazma hızına sahip zaten w8.1 de yağ gibi akıyor oyunlarda vs de de sıkıntı yok usb 3.0 olduğu için bir sıkıntı olmaz diye ediyorum kuzende vardı crysis 3 bile oynuyorduk

• Duzgun kullanim icin ortalama 80mb gerekiyor o bile bazen iskence ediyor ama yapilamayacak is degil :) ama cok beklemeden ssd al cekilmez

• quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Duzgun kullanim icin ortalama 80mb gerekiyor o bile bazen iskence ediyor ama yapilamayacak is degil :) ama cok beklemeden ssd al cekilmez

İdare eder en azından oyunları akıcı oynatsın

• quote:

Orijinalden alıntı: etoxer123

Merhaba arkadaşlar geçen ki konumda sistem toplamıştım onu alacağım fakat sabit hdd ye para vermek istemiyorum 150₺ tl ye harici hdd buldum onu kesin olarak alacağım daha kullanışlı olduğu için aklıma koydum inşallah önümüzdeki ay ssd alacağım fakat o zamana kadar taşınabilir hdd ye sistem kursam bir sıkıntı olur mu büyük ihtimalle sorun olmazda hiç denemedim riske girmek istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Şu konuya bakabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_53676238/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

quote:

Orijinalden alıntı: etoxer123

Merhaba arkadaşlar geçen ki konumda sistem toplamıştım onu alacağım fakat sabit hdd ye para vermek istemiyorum 150₺ tl ye harici hdd buldum onu kesin olarak alacağım daha kullanışlı olduğu için aklıma koydum inşallah önümüzdeki ay ssd alacağım fakat o zamana kadar taşınabilir hdd ye sistem kursam bir sıkıntı olur mu büyük ihtimalle sorun olmazda hiç denemedim riske girmek istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Şu konuya bakabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_53676238/tm.htm

ben daha önce bu linkteki konudan faydalanarak 3-4 kere hariciye windows 7 kurdum. haricilerin hepsi western digitaldi ama farklı modellerdi.hepsinde de yavaş çalıştı.özellikle oyun içi yüklemeleri delirtir yavaşlıktaydı.pek tavsiye etmem ama kısa bir süre içinse kullanabilirsin.hem tecrübe etmiş olursun

• kurulur ama yavaş çalışır delirtir adamı.
  • Madem dediğiniz gibi yavaş çalışacak artık ssd yi de aradan çıkartabilirsem güzel olacak hepinize teşekkürler aha aklıma bir soru takıldı şimdi bu şekilde linux kullanabilir miyim? Eğer olursa yazılım müh. Okurken faydalı olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.