Şimdi Ara

Harici HDD kullanımı (ANLATIM) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
45
Favori
325.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölüm sayfalarını baştan sona okudum. problemimi çözemedim.

250 GB BROSS (üzerinde öyle yazıyo) çin malı birinci sayfada fotosu olduğu gibi çift kablolu, siyah renkli, küçük ebatlı bir alet. ama bir kaç bilgisayarda denedim olmadı. alınan yere götürdüm onlar bilgisayarım, yönet ten girerek yapıp tanıtıyorlar. gel görki bu yöntem benim kullandığım bilgisayarlarda bu HDD yi tanımıyor. bir çok yollar denedim olmadı.
    bir önerisi olan varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alaybeyi

Bölüm sayfalarını baştan sona okudum. problemimi çözemedim.

250 GB BROSS (üzerinde öyle yazıyo) çin malı birinci sayfada fotosu olduğu gibi çift kablolu, siyah renkli, küçük ebatlı bir alet. ama bir kaç bilgisayarda denedim olmadı. alınan yere götürdüm onlar bilgisayarım, yönet ten girerek yapıp tanıtıyorlar. gel görki bu yöntem benim kullandığım bilgisayarlarda bu HDD yi tanımıyor. bir çok yollar denedim olmadı.
    bir önerisi olan varmı?

Siz kendi bilgisayarınıza taktığınızda nasıl bir durumla karşılaşıyorsunuz?
    Disk yönetiminde görebiliyor musunuz?
  • bende de aynı sorun var , kesinlikle görmüyo aleti. tanıyo kullanima hazır diyo, ama ne bilgisayarımda ne disk yönetiminde gözükmüyo, bi türlü kullanamadim hdd yi .
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

Orjinalden alıntı: brtalb

selamlar;

öncelikle bi kaç sorum olcak çok güzel anlatmışsınız sağolun tam 1 sene önce ben wd nin 250 gb 2.5" lik bi hdd aldım ama yeni farkettim yaklaşık 3 saat önce tek seferde 4 gb atamıoyorum yani tek seferde tek dosya olarak 4 gbden fazla atamıyoeum hdd nin yarısı dolu ancak ben havale ile bi internet sitesinden oyun aldım yaklaşık 120 - 150 gb edio işte tabikide tek seferde 4 gbnin üstünde atmak istioyorum yoksa diyer türlü çoq uğraşırım eğer ben bu programlarla yaparsam osamn biçimlendirmiş gibi hdd nin içindekilerde gidecekmi ?? şimdiden sağolun

Evet programla yaparsanız verileriniz silinecek ancak bunun programsız ve veri kayıpsız yöntemi de var..
    Buradaki yöntem işinizi görecektir.
    http://www.usbuzmani.com/fat-fat32-ntfsye-nasil-donusturulur/

peki xp - vista fark edermi bende 2 pc var ama biri leptop özellikler aynı ama 2 farkı var leptop hdd 80 gb derinin 250 gb leptop xp dieri vista??

• quote:

quote:

quote:

selamlar;

öncelikle bi kaç sorum olcak çok güzel anlatmışsınız sağolun tam 1 sene önce ben wd nin 250 gb 2.5" lik bi hdd aldım ama yeni farkettim yaklaşık 3 saat önce tek seferde 4 gb atamıoyorum yani tek seferde tek dosya olarak 4 gbden fazla atamıyoeum hdd nin yarısı dolu ancak ben havale ile bi internet sitesinden oyun aldım yaklaşık 120 - 150 gb edio işte tabikide tek seferde 4 gbnin üstünde atmak istioyorum yoksa diyer türlü çoq uğraşırım eğer ben bu programlarla yaparsam osamn biçimlendirmiş gibi hdd nin içindekilerde gidecekmi ?? şimdiden sağolun

Evet programla yaparsanız verileriniz silinecek ancak bunun programsız ve veri kayıpsız yöntemi de var..
    Buradaki yöntem işinizi görecektir.
    http://www.usbuzmani.com/fat-fat32-ntfsye-nasil-donusturulur/

peki xp - vista fark edermi bende 2 pc var ama biri leptop özellikler aynı ama 2 farkı var leptop hdd 80 gb derinin 250 gb leptop xp dieri vista??

Hayır farketmez iki işletim sisteminde de bu yöntemi uygulayabilirsiniz..

• quote:

quote:

250 (pardon 160 ) GB BROSS (üzerinde öyle yazıyo) çin malı birinci sayfada fotosu olduğu gibi çift kablolu, siyah renkli, küçük ebatlı bir alet. ama bir kaç bilgisayarda denedim olmadı. alınan yere götürdüm onlar bilgisayarım, yönet ten girerek yapıp tanıtıyorlar. gel görki bu yöntem benim kullandığım bilgisayarlarda bu HDD yi tanımıyor. bir çok yollar denedim olmadı.
    bir önerisi olan varmı?

Hiç bir şey görmüyor, uyarı yok ama iki mavi ışığı yanıyor ve normal ses geliyor.

• quote:

quote:

quote:

250 (pardon 160 ) GB BROSS (üzerinde öyle yazıyo) çin malı birinci sayfada fotosu olduğu gibi çift kablolu, siyah renkli, küçük ebatlı bir alet. ama bir kaç bilgisayarda denedim olmadı. alınan yere götürdüm onlar bilgisayarım, yönet ten girerek yapıp tanıtıyorlar. gel görki bu yöntem benim kullandığım bilgisayarlarda bu HDD yi tanımıyor. bir çok yollar denedim olmadı.
    bir önerisi olan varmı?

Hiç bir şey görmüyor, uyarı yok ama iki mavi ışığı yanıyor ve normal ses geliyor.

Bilgisayarım kısayolu sağ tık/yönet/disk yönetimi.. Bu bölümde harici hddniz görünüyor mu?

• Bilgisayarım kısayolu sağ tık/yönet/disk yönetimi.. Bu bölümde harici hddniz görünüyor mu?

Bilgisayarın ikiye bölünmüş HDD si ve CDROM hariç hiç bir şey yok.
  • birşey daha soracağım anlarsınız diye inşallah bi
    çözüm bulursunuz ben sabah dediğiniz yolla format attım tabiki eski bilgilerimi tekrar atıyordum ancak atarken cut-paste kullanıyorum ama bunu yaparken pc kas yaptı herşeyi kitledi bende explorer ı kapattım açtım ama malum o gönderme işlemi bitti ne yapmalıyım biraz acele cevap verirseniz şimdiden tşk
  • quote:

Bilgisayarın ikiye bölünmüş HDD si ve CDROM hariç hiç bir şey yok.

Disk yönetiminde görünmüyorsa maalesef hdd ile ilgili herhangi birşey yapamazsınız. Eğer başka bilgisayarda çalışlıyor ancak sizin bilgisayarınızda çalışmıyorsa sizin bilgisayarınızda bir arıza var demektir. Başka hddler denediniz mi bilgisayarınızda..
  • quote:

birşey daha soracağım anlarsınız diye inşallah bi
    çözüm bulursunuz ben sabah dediğiniz yolla format attım tabiki eski bilgilerimi tekrar atıyordum ancak atarken cut-paste kullanıyorum ama bunu yaparken pc kas yaptı herşeyi kitledi bende explorer ı kapattım açtım ama malum o gönderme işlemi bitti ne yapmalıyım biraz acele cevap verirseniz şimdiden tşk

Veri kaybı mı yaşadınız?
  • Veri kaybı yaşamadan FAT32 olan bir HDD yi NTFS yapmak sanırım mümkün değil, değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtgkce

Veri kaybı yaşamadan FAT32 olan bir HDD yi NTFS yapmak sanırım mümkün değil, değil mi?

mümkün.. yukarda linkini verdim..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mrtgkce

Veri kaybı yaşamadan FAT32 olan bir HDD yi NTFS yapmak sanırım mümkün değil, değil mi?

mümkün.. yukarda linkini verdim..

Şimdi gördüm. Kusura bakma. Teşekkürler.

• Merhaba;

Ben linux ve windows olmak üzere iki farklı işletim sistemini harici hdd e kurup boot etmek istiyorum, amacım kesinlikle arşivleme yapmak değil. 2.5" Harici hdd alıp işletim sistemlerimi bunun üzerinden çalıştrabilirmiyim? özel ve önemli çalışmalarımın güvenliği açısından laptop ımı harici hdd ile çalıştırmak istiyorum. Bu şekilde bir çalışma ortamı ne kadar başarılı olur ve ne gibi önerileriniz olur? Yardımcı olursaniz cok sevinirim.

Hepinize teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: acemiacemiacemi

Merhaba;

Ben linux ve windows olmak üzere iki farklı işletim sistemini harici hdd e kurup boot etmek istiyorum, amacım kesinlikle arşivleme yapmak değil. 2.5" Harici hdd alıp işletim sistemlerimi bunun üzerinden çalıştrabilirmiyim? özel ve önemli çalışmalarımın güvenliği açısından laptop ımı harici hdd ile çalıştırmak istiyorum. Bu şekilde bir çalışma ortamı ne kadar başarılı olur ve ne gibi önerileriniz olur? Yardımcı olursaniz cok sevinirim.

Hepinize teşekkür ederim.

Buradan gerekli bilgileri alabilirsiniz..
    http://forum.donanimhaber.com/m_27098049/tm.htm

• verdiğiniz bilgiler için tşk ler
    microbox 320 gb usb hdd aldım ama maalesef masamın çekmecesinden tatilde iken çalmışlar
    güzel bir üründü şimdi yenisi için ne önerirsiniz acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: ice-cruiser

verdiğiniz bilgiler için tşk ler
    microbox 320 gb usb hdd aldım ama maalesef masamın çekmecesinden tatilde iken çalmışlar
    güzel bir üründü şimdi yenisi için ne önerirsiniz acaba

Seagate ya da WD öneririm..
  • Çok güzel paylaşım olmuş, işime yarayacak. Tşk.ler.
  • 320 GB Philips External USB HDD' im bozuldu.
    İçinde filmlerim ve önemli verilerim var. Nereye göndereceğim , çalışmıyor ve garip sesler çıkarıyor.En azından verileri kurtarmam gerek.

):

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARIŞA ÖZLEM -- 29 Aralık 2008; 14:13:55 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.