Şimdi Ara

Harici hdd takınca mouse saçmalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar bende bir tane asus laptop var farem kablısuz buna exstra olarak harci hdd takınca farenin ok imlecı sapıtıyor sonradan bu işin fazla akım çekmekle ilgisi olduğunu tespit ettik kablolu fare takınca böyle bir sorun olmadı acaba bu sorunu nasıl çözeriz diğer türlü ???

• Yan yana takma.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

laptop bu diğer türlü nasıl takılır ki ????

• 7805 7 kullanıcısına yanıt

Benimde hp de aynı durum oluyordu. Sağ da iki tane usb vardı. Mouse ve usb belleği takınca benzer durum oluyordu. Onun için soldaki boş usb ye takıyordum.

bende de sol da yanyana 2 tane var sağ da 1 tane var o boş duruyor..

Sağ sol fark etmiyor. 2 tane olanda ya tek kullan ya da diğer tek olanda kullan

evet haklısın sorun çözüldü saol teşekkür ederim...

2 tane yan yana olan usb girişlerden birini harici harddiske taktım yanında boşta kaldı fare sapıtmadı ...

peki buna kalıcı çözüm bulunamaz mı ??

Yok bulamazsın, bizim değil üreticinin bulması lazım. Komedi filmi gibi iki tane usb yi yanyana koyuyorsun, ama çalıştırırken sorun oluyor. Acaba kablosuz mouse seçiyor mu? Çok sayıda kablosuz mouse deneyip bakmak lazım.

çok haklısın ustam saçma sapan birşey buna üreticinin çözüm bulması lazım....

kablosuz değil de kablolu fareyi takınca sapıtmadı fare ben bunu fark ettim...

Farenin kuyruklusu makbül. Fareye fare demem kuyruksuz olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 17 Nisan 2023; 22:41:22 >

heheheee buda güzeldi....   

Güzel olmasada güzelimsi.

Ben kabloluda yaşıyordum. Bu sorunu bir teknisyenin açıklaması lazım. Şüphelerim mouse temelli. Üretici herhalde 2 tane yanyana usb nin aynı anda çalışacağını tahmin ediyordur.

ondan ziyade ustam usb 3.0 lar usb 2.0 lara göre fazla akım çekiyormuş birazda bunun etkisi var diye okudum....

Olabilir. Yeterli besleme yapmıyor olabilir. Bir de 2 tane yanyana type-c usb de denemek lazım.

valla typ c ile çok işim yok ama usb ile işim oluyor neyse ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.