Harici hdd takınca mouse saçmalıyor
-
-
Yan yana takma.
-
laptop bu diğer türlü nasıl takılır ki ????
-
Benimde hp de aynı durum oluyordu. Sağ da iki tane usb vardı. Mouse ve usb belleği takınca benzer durum oluyordu. Onun için soldaki boş usb ye takıyordum.
-
bende de sol da yanyana 2 tane var sağ da 1 tane var o boş duruyor..
-
Sağ sol fark etmiyor. 2 tane olanda ya tek kullan ya da diğer tek olanda kullan
-
evet haklısın sorun çözüldü saol teşekkür ederim...
2 tane yan yana olan usb girişlerden birini harici harddiske taktım yanında boşta kaldı fare sapıtmadı ...
peki buna kalıcı çözüm bulunamaz mı ??
-
Yok bulamazsın, bizim değil üreticinin bulması lazım. Komedi filmi gibi iki tane usb yi yanyana koyuyorsun, ama çalıştırırken sorun oluyor. Acaba kablosuz mouse seçiyor mu? Çok sayıda kablosuz mouse deneyip bakmak lazım.
-
çok haklısın ustam saçma sapan birşey buna üreticinin çözüm bulması lazım....
kablosuz değil de kablolu fareyi takınca sapıtmadı fare ben bunu fark ettim...
-
Farenin kuyruklusu makbül. Fareye fare demem kuyruksuz olursa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 17 Nisan 2023; 22:41:22 > -
heheheee buda güzeldi....
-
Güzel olmasada güzelimsi.
Ben kabloluda yaşıyordum. Bu sorunu bir teknisyenin açıklaması lazım. Şüphelerim mouse temelli. Üretici herhalde 2 tane yanyana usb nin aynı anda çalışacağını tahmin ediyordur.
-
ondan ziyade ustam usb 3.0 lar usb 2.0 lara göre fazla akım çekiyormuş birazda bunun etkisi var diye okudum....
-
Olabilir. Yeterli besleme yapmıyor olabilir. Bir de 2 tane yanyana type-c usb de denemek lazım.
-
valla typ c ile çok işim yok ama usb ile işim oluyor neyse ...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X