Şimdi Ara

Harici HDD Tavsiyeleri - [ ANA KONU ] (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.561
Cevap
51
Favori
527.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sailorsaturn

quote:

Orijinalden alıntı: netbook42

teknosadan indirimli harici hard disklerden uzak durun...

eğer 150 tl lik harddiski 6-8 ay sonra öpe atmak istemiyorsanız...
    2 sefer bozuldu garantiye git gel yaptı, sonra sorun yok olarka geri döndü gene çalışmadı...

hani gerizekalı değilim 3 pc var evde. oda olmadı arkadaşların laptoptada çalışmadı... iki harici harddiskide götürdüm denize attım.
    zaten lara şubesi denize çok yakın...

dahada teknosanın kapısından girmem... lanet olsun...

vatan bilgisayara can kurban... vatandada elemanlar çok mantıksız ama yinede vatan bir numara.
    en azından aldığım 40-50 ye yakın ürünün hiç biri daha garantiye gitmedi...

1; ürünleri teknosa ve vatan üretmiyor. ürünlerin geldiği distribütörler aynı. yanı aldığınız 2 ürünede aynı firma garanti veriyor. vatan ve teknosa garanti vermez.
    2; denize atarak çevremizi kirletenlerdensiniz.

tebrikler

Ürünleri elbette vatan veya teknosa üretmiyor ama satış sonrası destek bakımınından vatan her zaman tercihimdir. Fiiyat fakı çok değilse her zaman vatan bir adım öndedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

quote:

Orijinalden alıntı: sailorsaturn

quote:

Orijinalden alıntı: netbook42

teknosadan indirimli harici hard disklerden uzak durun...

eğer 150 tl lik harddiski 6-8 ay sonra öpe atmak istemiyorsanız...
    2 sefer bozuldu garantiye git gel yaptı, sonra sorun yok olarka geri döndü gene çalışmadı...

hani gerizekalı değilim 3 pc var evde. oda olmadı arkadaşların laptoptada çalışmadı... iki harici harddiskide götürdüm denize attım.
    zaten lara şubesi denize çok yakın...

dahada teknosanın kapısından girmem... lanet olsun...

vatan bilgisayara can kurban... vatandada elemanlar çok mantıksız ama yinede vatan bir numara.
    en azından aldığım 40-50 ye yakın ürünün hiç biri daha garantiye gitmedi...

1; ürünleri teknosa ve vatan üretmiyor. ürünlerin geldiği distribütörler aynı. yanı aldığınız 2 ürünede aynı firma garanti veriyor. vatan ve teknosa garanti vermez.
    2; denize atarak çevremizi kirletenlerdensiniz.

tebrikler

Ürünleri elbette vatan veya teknosa üretmiyor ama satış sonrası destek bakımınından vatan her zaman tercihimdir. Fiiyat fakı çok değilse her zaman vatan bir adım öndedir.

satış sonrası servis vatanın ve teknosanın diye bir şey yokki. vatan ve teknosa ürünü senden alır lojistik yapar yanı senın adına firmaya gönderir yaptırır al sana der. sen uğraşmassın.. ben sektörel çalısanım teknosada vatanda mediada ewde ep de hepsinde calıstım. yanı o firma size değiştirdik olayı aslında distribütörün tercihidir hocam. yanı anlıyacağınız sıcak bir ürün buldugunuz mu teknosa vatan dinlemeyin:D yapıştırın alın:D

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

2.5" harici 7200 rpm disk varsa yazın biz de bilgilenmiş olalım.

7200 rpm olarak geçiyor sitesinde doğruluğunu teyid etmedim..

SB 3.0 ile 2.5' harici hard disklere 7200 rpm olur diye düşünüyorum çünkü USB 3.0 portunun verdiği güç 7200 rpm için yeterlidir her halde.

http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=bd500715&categoryId=100225&sku=BD500715&utm_source=retarget&utm_medium=criteo&utm_campaign=product&utm_content=fb-nf&utm_term=kategori-genel&wt_rt=criteo.fb-nf.kategori-genel.product#engine=visilabs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IznickX -- 19 Ocak 2015; 22:34:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aleng

2 tb taşınabilir harddisk almayı planlıyorum fakat hangi markalar daha uzun ömürlü olur, veri kaybı yaşatmaz bilmiyorum. wd, toshiba, seagate, samsung m3 harddisklere baktım fiyat olarak hepsi uygun gibi ama hangi marka daha iyi bir seçim olur yardımcı olabilecek birisi varsa çok makbule geçer:)

Samsungdan şaşmayın.. On numara cihazlar hiç sorun çıkarmadılar bende bir günden bir güne..

Hatta bütçenize göre

veya bu

modeli öneririm...

• Arkadaşlar öğrenciyim fazla bütçem yok şu iki ürün arasında kaldım

yoksa paraya kıyıp bunumu almalıyım

arasında ne gibi farklar vardır. Bozulmasından çok korkuyorum cidden

• Arkadaşlar Hepsiburada'dan hard disk alıcam ilk haricim bir tecrübem yok tavsiye bekliyorum. Bütçe 150-200 Tl

Gözüme bir kaç hard disk çarptı. Samsung M3'ün fiyatı çok iyi ama bağlantı kopma problemi oluyor falan deniyor siz ne diyorsunuz?? Ayrıca tam bilmiyorum ama hard disklerin ana kartları ayrı olanlar varmış o özellik olursa iyi olur çünkü bildiğim kadarı ile hard diskteki bazı sorunlar kutunun değişimi ile giderilebiliyor. Kutusunun değişebilir olması benim için önemli

Samsung M3 1TB 2.5'' USB 3.0 Taşınabilir Disk 159 TL

Toshiba Canvio Basic 1TB 2.5" Siyah Taşınabilir Disk 169 TL

Seagate Expansion 1TB 2,5" USB 3.0 Taşınabilir Disk 179 TL

Sony HD-E1B 1TB 2.5” Siyah Taşınabilir Disk 189 TL

WD Elements 1TB 2.5'' USB 3.0 Taşınabilir Disk 190 TL

Seagate Backup Plus Slim 1TB 2,5" USB 3.0 Kırmızı Taşınabilir Disk 199 TL

Bütçeme göre gözüme takılanlar bunlar tabiki fiyatı ne kadar uygun olursa o kadar iyi o yüzden gönlümden Samsung M3 geçiyor ama 20-30 TL'den kaçarak daha sonra sıkıntı yaşamak istemiyorum yorumlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©orleone -- 15 Şubat 2015; 19:54:40 >

• Samsung M3 Portable 1TB Usb 3.0 sizce nasil tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 23 Şubat 2015; 18:31:15 >
  • 500gb My Passport Kullanıyorum. Tıkabasa doldu. Yeni bir 2,5 disk almak istiyorum. Fiyat/Performansı iyi.

2TB mı önerirsiniz yoksa 1TB'mı?

Bir de önerebileceğiniz model var mıdır?
  • Merhaba Arkadaşlar Bende 2Tb bir harici har-disk aldım tam olarak harddiskler hakkında yeterli bilgim yok sizlerde bir kontrol ederek bana bilgi verebilir misiniz ilginiz için tşkrler ürün linki bu:http://www.n11.com/sony-hd-e2s-2tb-usb-30-tasinabilir-harici-hard-disk-gri-P30304517
  • WD Elements ve WD My Passport arasındaki fark nedir acaba bilgisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluem686

WD Elements ve WD My Passport arasındaki fark nedir acaba bilgisi olan varmı

Yazılım farkı var aralarında passport olanda şifreleme otomatık yedek alma gibi özellikler var .
  • Samsung 1 Tb 2 Yıl Garanti önerir misiniz? Yoksa başka bir marka mı alayım? YARDIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tecrübeli arkadaşların bilgilerinden istifade edelim istedik.
    Siz olsanız bunlardan hangisi alırdınız?

Fiyatlar hemen hemen yakın yani birbirine. Marka konusunda yani sağlamlık konusunda kıyas yapamıyoruz

Filmlerimi ve verilerimi yedeklemek için alıyorum.Çok sık kullanmayacağım zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: R3hab

Samsung 1 Tb 2 Yıl Garanti önerir misiniz? Yoksa başka bir marka mı alayım? YARDIM

silikon power 3 yıl
    toshiba şu 1 ay içerisinde 5 yıl garanti veriyor.
    Bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_alper_

Tecrübeli arkadaşların bilgilerinden istifade edelim istedik.
    Siz olsanız bunlardan hangisi alırdınız?

http://www.n11.com/tosh...sb30-harddisk-P41422628
    http://www.n11.com/sams...ilir-harddisk-P20456503
    http://www.n11.com/seag...k-stbx1000201-P60963419
    http://www.n11.com/sony...sk-gumus-renk-P58375563

Fiyatlar hemen hemen yakın yani birbirine. Marka konusunda yani sağlamlık konusunda kıyas yapamıyoruz

Filmlerimi ve verilerimi yedeklemek için alıyorum.Çok sık kullanmayacağım zaten.

İyi bakarım,düşürmem diyorsan hoşuna gideni al. Şu bundan daha iyidir demek yanlış olur.
    Sony'de aliminyum efektli kaplama olduğu için görünümü biraz daha farklı. Ayrıca Sony'de Kolay yedekleme özelliği var.

• dj_alper_ D kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkürler.

• toshibayı sipariş verdim.sony çok düşündüm ama kararımızı ne hikmetse toshiba olanına kullandık
    İlginizie tşk ederim
  • Arşiv için hdd almayı düşünüyorum(Film, müzik vs.) Laptop kullanıyorum çantayı da göz önünde bulundurursak 2.5" almak çok daha mantıklı geliyor.2tb da yeterli sanırım şimdilik.250-300 arasında önerebileceğiniz marka/model var mıdır? Çok çabuk bozulsun ya da veri kaybı yaşayayım istemiyorum bunu göz önünde bulundurursanız sevinirim.
  • 12 yıllık Seagate 160 gb.lık ağzına kadar dolu olan diskimin kafasından sesler gelmeye başlayıp fiziksel olarak bozulup devre dışı kalınca, İstanbul'da Veri Kurtarma Servisi diye bir yeri aradım (http://www.profesyonelverikurtarma.com). Yetkili şahsın dediğine göre, bugüne kadar içini açıp baktıkları 7000'in üzerindeki hdd arasında, (parça -donanım bakımından) müşteri menfaatini ve uzun ömürlü ürün sunmayı düşünen marka olarak TOSHIBA'yı gördüklerini, Western Digital'den bile daha üst kalite üretim yaptıklarını söyledi.

Elimde 4 ayrı WD harici hdd var, kullanıyorum, memnunum, hiçbirinde sorun yok.

Ancak bu arkadaşın söylediğini de dikkate alarak şimdi yedekleme için 2 TB veya 3 TB'lık Toshiba disk bakıyorum.

2.5" veya 3.5" bir şey bulup alayım diyorum. Yorumu olan varsa beklerim.
  • Selam beyler. 3 tb harddisk almak istiyorum laptopum var. 300-350 tl arasi bir butcem var.

bazi seyleri anlamadim. aydinlatmanizi rica ediyorum. 2.5 ile 3.5 arasindaki fark nedir ?

laptop icin olan hdd lerden almak mi daha iyi olur masaustu icin olanlardan mi ? fark nedir ?

film oyun muzik vb depolamak icin alicam.

• 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.