Şimdi Ara

Harici HDD Tavsiyeleri - [ ANA KONU ] (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.561
Cevap
51
Favori
527.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eyoruk

Wd ultra alacaktim , wd elements aliyorum..cunku fiyat farklari fazla yok..70 lira gibi fark var..
    Ultra daha hos gorunum ama 1 tb degilde 2 tb almak daha mantikli...
    Cunku artik insallah son hdd i aliyorum , 5.hdd olacak lan yeter ama

Ne dersiniz ? 2tb elements alayim mi sorunlu mudur elements modellleri?

Su ana kadar hicbiri sorun cikarmadi cok sukur , sadece 160 lik smartdisc yavaslama var onu da tazelerim

Bu mesaji yazdigimda 2tb wd 260 civarindaydi haftasonu ile biraz daha iniyordu ama simdi 299 lira olarak gorunmekte ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 tb taşınabilir harddisk almayı planlıyorum fakat hangi markalar daha uzun ömürlü olur, veri kaybı yaşatmaz bilmiyorum. wd, toshiba, seagate, samsung m3 harddisklere baktım fiyat olarak hepsi uygun gibi ama hangi marka daha iyi bir seçim olur yardımcı olabilecek birisi varsa çok makbule geçer:)

• Arkadaşlar merhaba ;

konuları araştırıyorum ama istediğimi tam olarak bulamadım birde sizlere sormak istedim.

1 - seagate expansion 3,5" 2 tb STBV2000200

2 - seagate backup plus 3,5" 2 tb STDT2000200

bu iki ürün arasındaki farkı bulamadım?RPM farkı dicem ama hiçbir yerde bulamadım RPM hızlarını yazan bir yer :(

sadece kişisel foto ve video görüntülerimi depolamak istiyorum sürekli olarak bilgisayara takılı kalmayacak fotoğraf makinası ve video kamera doluncaya kadar kenarda beklicek dolan oldumu bile bağlayıp transfer işlemi gerçekleştirip tekrar sökülüp kenara kaldırılacak.(senede 3 yada 4 kere transfer işlemi yapılır diye tahmin eidyorum)

benim için önemli olan dayanıklılık sağlamlık.

şimdiden teşekkür ederim.
  • Merhaba Arkadaşlar Bu Ürünü Almayı Düşünüyorum Sizce Ürün Naısldır :

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/35-3tb-expansion-usb30-_-usb20-harici-disk.html

• arkadaşlar uzun zamandir edindiğim tecrübeye göre kesinlikle Samsung m3 almayın bende 3 tane vardi 2x 1 tb ve 1tanede 500gb 2.5" m3 modeli 3üde 1yılı geçti alalı hepsi bağlantı komple problemi var arkadasın birindede aynı sorun var. usb giriş yeri sorunlu sanırm ps3 ve pc takıyorum açılıyor 1-2dk sonra tekrar kopuyor bağlantı geliyor.giriş yuvası bozuluyor sanırım.

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ps4 için 1tb 2.5" hdd alıcam ve nette araştırdığım kadarıyla seagate expansion 1tb hddler içinden sata 3 8mb ön bellekli samsung hdd çıkıyormuş bunu sökebilirim

yada wd 1tb 2.5" 8mb sata 3 ön bellekli notebook hdd si 155 tl ye geliyor segate ise 135tl ye geliyor sökersek kutu Kalıyor ayrıca sizce hangisi alınmalı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 3 Kasım 2014; 19:43:47 >
  • Silicon power armor serisi için ne düşünüyorsunuz ? a60 almayı düşünüyorum genelde dağda bayırda çektiğim fotoğrafları yedeklemek için kullanacağım. istediği kadar yavaş olsun sorun değil ama 2 gün sonra çöküp bütün fotoğraf arşivimi mahvetmesin.
  • teknosadan indirimli harici hard disklerden uzak durun...

eğer 150 tl lik harddiski 6-8 ay sonra öpe atmak istemiyorsanız...
    2 sefer bozuldu garantiye git gel yaptı, sonra sorun yok olarka geri döndü gene çalışmadı...

hani gerizekalı değilim 3 pc var evde. oda olmadı arkadaşların laptoptada çalışmadı... iki harici harddiskide götürdüm denize attım.
    zaten lara şubesi denize çok yakın...

dahada teknosanın kapısından girmem... lanet olsun...

vatan bilgisayara can kurban... vatandada elemanlar çok mantıksız ama yinede vatan bir numara.
    en azından aldığım 40-50 ye yakın ürünün hiç biri daha garantiye gitmedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netbook42 -- 11 Aralık 2014; 3:16:13 >
  • Biraz once Samsung m3 devamini unuttum siparis ettim.134 liradan.Iyi yapmismiyim yoksa siparisi iptal edip Toshibanin canvio basics adli modelini mi alayim

• Wd düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: netbook42

teknosadan indirimli harici hard disklerden uzak durun...

2 sefer bozuldu garantiye git gel yaptı, sonra sorun yok olarka geri döndü gene çalışmadı...

hani gerizekalı değilim 3 pc var evde. oda olmadı arkadaşların laptoptada çalışmadı... iki harici harddiskide götürdüm denize attım.

vatan bilgisayara can kurban... vatandada elemanlar çok mantıksız ama yinede vatan bir numara.

1; ürünleri teknosa ve vatan üretmiyor. ürünlerin geldiği distribütörler aynı. yanı aldığınız 2 ürünede aynı firma garanti veriyor. vatan ve teknosa garanti vermez.
    2; denize atarak çevremizi kirletenlerdensiniz.

tebrikler

• 1 tb hdd almayi dusunuyorum, hangi markayi tavsiye edersiniz.
  • bynoname kullanıcısına yanıt
    Şimdiye kadar 3 adet 1 TB'lık, 1 adet 500 GB'lık "Western Digital Elements" satın alan biri olarak, kesinlikle tavsiye edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sailorsaturn

quote:

Orijinalden alıntı: netbook42

teknosadan indirimli harici hard disklerden uzak durun...

1; ürünleri teknosa ve vatan üretmiyor. ürünlerin geldiği distribütörler aynı. yanı aldığınız 2 ürünede aynı firma garanti veriyor. vatan ve teknosa garanti vermez.
    2; denize atarak çevremizi kirletenlerdensiniz.

tebrikler

tebrik ederim süper cevap

• WD My Passport Ultra 2TB 2.5" USB 3.0 Titanium almayı düşünüyorum. Yaklaşık 5 yıldır Smartdisk Superfast 1.5 TB E-SATA 3.5" kullanıyorum ve gayet memnunum. biraz daha rahat taşınabilen ve başka bir güç kaynağına ihtiyaç duymayan hdd arıyorum önerisi olan var mıdır? sadece güvenilir ve sağlam bir hdd olsun desemde parasal olarakta 400 tl yi aşmayacak bir hdd ye ihtiyacım var.
    Teşekkürler.
  • Arkadaşlar 2 TB 2.5" Performansına göre fiyatını hak eden hangi HDD'i önerirsiniz ? 7200 rpm hızında ve usb 3.00 düşünüyorum..
  • Ben WD My Passport Ultra 2TB 2.5" USB 3.0 Titanium alacaktım ama taşınabilirliği benim için önem olmadığından WD My Book 3TB 3.5" USB 3.0 aldım. İkiside 7200 rpm ve 64 mb cache belleğe sahip. hem fiyat olarak WD My Book 3TB 3.5" USB 3.0 daha ucuz hemde kapasitesi 1TB daha fazla. Şuan kullanıyorum ve gayet memnunum.
  • Seagate Backup Plus Slim 1TB 2,5" USB 3.0

WD Elements 1TB 2.5'' USB 3.0 Taşınabilir Disk

Bu ikisi arasında kaldım sizce hangisini almalıyım. Şimdiden Teşekkürler..
  • 2.5" harici 7200 rpm disk varsa yazın biz de bilgilenmiş olalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Topkara28

Seagate Backup Plus Slim 1TB 2,5" USB 3.0

WD Elements 1TB 2.5'' USB 3.0 Taşınabilir Disk

Bu ikisi arasında kaldım sizce hangisini almalıyım. Şimdiden Teşekkürler..

İkisini de alabilirsiniz. Seagate'de mavi filan renk seçenekleri var. Bence seagate biraz daha şık duruyor.
    Hangisini fiyat olarak uygunda onu tercih etmek de fayda var.
  • 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.