Şimdi Ara

Harici HDD Tavsiyeleri - [ ANA KONU ] (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.561
Cevap
51
Favori
527.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arifakinti

Bende alacağım bugün. Bonus 50 Tl var. N11 de mey iletişim wd 1tb satıyor 179 lira. Ondan alacağım gibi..

Dönüş hızını bulamadım bu cihazın 5400 rpm heralde ... Doğru mudur ?
  • heyysanadiyom kullanıcısına yanıt
    Hocam araştırmıstım ben 5400 dür. Hatta isterseniz bekleyin yarın elimde olur test edip detaylı sonuçlar paylaşabilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Hocam araştırmıstım ben 5400 dür. Hatta isterseniz bekleyin yarın elimde olur test edip detaylı sonuçlar paylaşabilirim?

Memnun olurun , 7200 rpm varken 5400 rpm almak düşündürdü beni , usb 3.0 yapıp 5400 yapmaları hiçde mantıklı olmamış

belkide bilmediğim bi teknoloji vardır

belkide sessiz çalışıp hızdanda bir şey kaybettirmeyen bi teknolojidir

bi bakın bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Arkadaşlar bugün orjinal kutusu bozulan 3.5'LUK WD sata disk için Usb harici kutu almak niyetindeyiz. Ama başta Vatan olmak üzere fiyatlar heryerde çıldırmış. Tavsiyeniz var mıdır?

Aynı şekil bozulan kutu için baktım. En ucuz frizby var 65 Tl civarında. Ona o kadar para vermektense 150 tlye 1 tb dek getirip almak daha mantıklı. Sonuçta 3.5 adaptör falan uğraştırıyor. Ben öyle düşündüm. Hdd olarakta Samsung ve Toshiba arasında kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Arkadaşlar bugün orjinal kutusu bozulan 3.5'LUK WD sata disk için Usb harici kutu almak niyetindeyiz. Ama başta Vatan olmak üzere fiyatlar heryerde çıldırmış. Tavsiyeniz var mıdır?

Aynı şekil bozulan kutu için baktım. En ucuz frizby var 65 Tl civarında. Ona o kadar para vermektense 150 tlye 1 tb dek getirip almak daha mantıklı. Sonuçta 3.5 adaptör falan uğraştırıyor. Ben öyle düşündüm. Hdd olarakta Samsung ve Toshiba arasında kaldım.

Hocam Bursa elektronikçiler çarşısından OEM bir 3.5" kutuyu 45 liraya aldım. Güzel çalışıyor ama yazma hızı çok yavaş, okuma hızı USB 2.0 standartları ile uyumlu, 30 MB/sn civarı. Vatan'da fiyatlar uçmuş, dandik Everest marka Çin malı kutuya nerdeyse 90 lira para istiyorlar.

• bu ürün nasıl
    tv den film izlemek için ve oyun depolamak için kullanılacak

• Arkadaşlar bende taşınabilir hard disk konusunda sizden yardım istiyorum cihazda fotoğraflarım videolarım falan yer alıcak acaba önerdiğiniz 500 gb harddisk varmıdır?
  • WD My Passport 1TB (USB 3.0) modelini 3 sene kullanabildim, birkaç gün önce nalları dikti. Bu süre zarfında kablosunu da yenilemek zorunda kaldım çünkü aygıtın kablosu da inanılmaz kalitesiz. Masaüstü bilgisayarımda WD Green kullanıyorum, senelerdir hiç problem yaşamadım fakat bir daha harici hdd olarak WD düşünmem. Harici HDD alacak olanlara da tavsiyem; ucuzunu değil dayanıklısını alın.
  • 1 TB için sağlam ve hızlı bir alet olarak ne önerirsiniz arkadaşlar?Aşağıdaki 2 modeli buldum uygun olarak.WD 25 lira daha pahalı Seagate den.WD nin yanında 8 gb usb hediye.Onun dışında bir artısı var mıdır sizce değer mi fark vermeye?

Seagate 1TB Expansion STEA1000400 = 169,99 TL

Western Digital Elements 1TB + Sandisk Fit 8GB Usb Bellek = 194,99 TL

Birde bu amazon.com dan WD 1TB Black My Passport Ultra Portable External Hard Drive model seçeneği var.60 dolar o da 180 liraya denk geliyor.Ama garanti şartları durumları nedir bilmiyorum ve pasaport modelinin esktra özellikleri nedir acaba?

www.amazon.com
    Amazon.com: WD 1TB Black My Passport Ultra Portable External Hard Drive - USB 3.0 - WDBGPU0010BBK-NESN: Computers & Accessories
    http://www.amazon.com/gp/product/B00W8XXRPM/ref=s9_simh_gw_g147_i1_r?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=desktop-2&pf_rd_r=09EKMD9SM50YFPAZMHV5&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=2091268722&pf_rd_i=desktop

• Ben de 2 TB ve üstü evladiyelik harici disk arıyorum. Tavsiyesi olan var mı?
  • shutterbug kullanıcısına yanıt
    HD TV 3 TB'lık diskleri tanımıyor demişsiniz. 2 TB'lıklarda böyle bir sorun var mı?
  • bu diski aldım bakalım 134 lira
    www.carrefoursa.com
    Paşabahçe Diamond Kahve Yanı Su Bardağı #30060695 | CarrefourSA
    https://www.carrefoursa.com/d/silicon-power-diamond-d06

model numarası 1tb olduğunu söylüyor eğer değilse zaten kapıda kredi kartı ile sipariş verdim teslim almam .
  • alınır mı bu ? var mı kullanan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mabel1981

Ben de 2 TB ve üstü evladiyelik harici disk arıyorum. Tavsiyesi olan var mı?

Wd element 5 tb var teknosa da 539 tl

• Samsung M3 1Tb vs Seagete expansion 1TB fiyatları aynı sayılır.Hangisini alıyım?

• Seagete ya da samsung 1TB almayı düşünüyorum acaba 150Tl 160Tl bulabilirmiyim sıfır mağazadan istiyorum.

• Arkadaşlar en az 2 diskli ağ diski arıyorum. Ayrıca pc olmadan kendi kendine dropbox googledrive vs yedekleme yapabilen bir cihaz varmıdır. 4tb yeterli benim için
  • Seagate 3,5" 5TB Expansion USB3.0 / USB2.0 Harici Disk Bunu alacam tavsiye eden varmı arkadaşlar
  • Arasıra kullanacagım taşımayacagım sürekli evde kullanacagım bir harici harddisk almak istiyorum. 3.5 Diskin fiyatı ucuz 2.5 göre 4 tb hdd almak istiyorum

• 3TB SEAGATE 3.5 USB3.0 STEB3000200 EXPANSION PORTABLE BLACK aldım ürünün hologramında deformasyon vardı tekrar değişim için gönderdim.
    bunu üzerine satıcı şöyle bir teklifte bulundu: Samsung STSHX-D301TDB D3 STATİON 3 TB 3.5USB3.0/2.0 Taşınabilir Disk'i birebir değişim yapabilirim diye.
    sizce Samsung mu almalıyım yoksa Seagate mi?

(Ürünü 300 liraya aldım)
    Bu mesaja eklenen görseller:

Harici HDD Tavsiyeleri - [ ANA KONU ] Harici HDD Tavsiyeleri - [ ANA KONU ]
     Harici HDD Tavsiyeleri - [ ANA KONU ] Harici HDD Tavsiyeleri - [ ANA KONU ] Harici HDD Tavsiyeleri - [ ANA KONU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power_memo -- 19 Mart 2016; 15:24:35 >

• 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.