Şimdi Ara

Harici HDD Tavsiyeleri - [ ANA KONU ] (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.561
Cevap
51
Favori
527.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 215 liraya Vatandan WD My Passport Ultra Titanium 2,5" 1TB aldım. 1,5 metreden sert parke zemine düşürdüm hiçbir şey olmadı,herkese tavsiye ederim.
  • akakce.com
    2.5, 1 TB Taşınabilir Disk ve Harici Disk Fiyatları, Modelleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/tasinabilir-disk.html/1304,3633,2266

Bu linktekileri tavsiye eder misiniz ? Yardımcı olabilecek var mı?

• arkadaşlar alırken harddisk in güç kaynağına dikkat edin kesinlikle adaptörlü olmasın. ha diyosanız ki ben alırım masamadan başka yere gitmez orası siin bileceğiniz iş ama eğer alıp yanınızda taşımanız gereken bir durum varsa kesinlikle güç kaynağı adaptör olmasın. usb 3 alınmasını tavsiye ederim. bu saatten sonra usb 2 ler tarih olmaya başlıyor. ayrıca aradaki hız farkını gördüğünüzde gerçekten inanamayacaksınız. alacağınız harddisk in yazma/okuma hızı yüksek olabilir ancak veri kablosunun da bu hızı desteklemesi gerek. o yüzden aldığınız ürün normalden yavaş çalışıyorsa mutlaka önce kabloyu değiştirip aktarım hızı yüksek bir kablo ile deneyin. ürünleri mağaza yerine internetten almanızı tavsiye ederim dişe dokunur fiyat farkı var. bir de formdonanım çek satış bölümünden uygun bir çek-kod bulmanız durumunda normalden 40 lira daha ucuza alabilirsiniz. ürün olarak seagete kullanıyorum memnunum. tabi güzel başka markalarda var saplanmamak lazım. kolay gelsin.

• Arkadaşlar size bir sorum olacak. 1 tb Seagate Expansion harddiskim 4-5 dakikada bir bağlantıdan kopuyor tekrar bağlanıyor. Bunu sadece boş durumdayken yapıyor. Yani harddiskle ilgili herhangi bir işlem(kopyalama,taşıma vs.) yapıyorken böyle bir durum oluşmuyor. Sizce ne problemi vardır? Alalı 2 sene filan oldu ömrü mü bitiyor ki?

Edit: HD Tune Pro 5.60 ile yaptığım testte Calibration Retry Count değeri 15 çıktı ve sarı renk ile warning yazıyor. Harddisk gerçekten gidici mi acaba? Bu hatadan alan ve çözebilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olodhin -- 15 Haziran 2016; 12:09:34 >
  • www.n11.com
    Toshiba Canvio Alu 2tb 2.5" Usb 3.0 Hdd Hdth320es3ca - n11.com
    http://www.n11.com/seagate-backup-plus-1tb-25-usb-30-stdr1000201-P108310932

Bu hdd nasıldır? Fiyatı uygun geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safahk28 -- 2 Mayıs 2016; 18:18:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 TB'lik hdd almayı düşünüyorum.Fakat hangisi daha kaliteli pek bilmiyorum.Şu 2 si arasında kaldım bütçem en fazla 190 tl

http://www.kliksa.com/urun/samsung-m3-1tb-25-usb-30-tasinabilir-hard-disk-hx-m101tcbg/900378006

http://www.kliksa.com/urun/seagate-expansion-1tb-25-usb-30-tasinabilir-hard-disk-stea1000400/902479743

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkayGRBZ -- 20 Mayıs 2016; 13:52:34 >

• bence bu
    WESTERN DIGITAL PASSPORT ESSENTIAL 250GB 2.5" 5400RPM USB TAŞINABİLİR DİSK
  • Arkadaşlar şu 2 harici harddisk arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi?

WD Elements 1TB 2.5' USB 3.0 Taşınabilir Disk (WDBUZG0010BBK-EESN)
    www.hepsiburada.com
    WD Elements 1TB 2.5' USB 3.0 Taşınabilir Disk Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/wd-elements-1tb-2-5-usb-3-0-tasinabilir-disk-wdbuzg0010bbk-eesn-p-BD303566

Seagate Expansion 1TB 2.5" USB 3.0 Taşınabilir Disk STEA1000400
    www.hepsiburada.com
    Seagate Expansion 1TB 2.5" USB 3.0 Taşınabilir Disk Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/seagate-expansion-1tb-2-5-usb-3-0-tasinabilir-disk-stea1000400-p-BD803335

• Bu nasıl bir konu boyle ya. Hic dh ye yakışmıyor.
    soru Çok cevap yok...
  • ekleme: 2el ürün bu

arkadaşlar 150 tl ye 2b samsung story harici hdd nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 30 Mayıs 2016; 21:15:32 >
  • Arkadaşlar yok mu çözümü bilen? Ekran görüntüsü de bu:

• 2.5" ten daha küçük boyutlu kolay taşıyabileceğim ssd harddisk arıyorum. Yardımcı olabilecek var mı acaba?

• WD 16TB My Cloud Mirror Gen 2

bu ürünü düşünüyorum bu konuda yorumlarınızı alabilirmiyim
    kullanım amaçı: ev kullanımı ve arşiv için
    yüksek tb lik hariciler diskler nerdeyse aynı fiyata tekabul ettiği için bu tarz bir ürüne yönelmekte buldum kendimi(daha fonksiyonel olacağını düşündüğüm için) her türlü yorumlarınız-ada açığım

www.amazon.com
    Amazon.com Page Not Found
    https://www.amazon.com/...Digital+My+Cloud+Mirror

• Ben de bugünlerde 1 TB USB 3.0 disk araştırıyorum.

Naçizane tavsiyem fiyatları göreceli olarak uygun ve daha küçük boyutlu WD 2.5" olanlardan alacaksanız iki defa düşünmeniz yönündedir.

Sebebi: kutusundan çıkartıp normal SATA portuna takamıyorsunuz. USB'yi HDD kartına birleşik üretmişler. Klasik diskler gibi usb sata dönüştürücü kartı arabirimi ayrılamıyor.

Neden kutusundan çıkartma gereği duyucam konusu zaten ayrı bir tartışma konusu ama bir gün usb ile diskinize ulaşamadığınızda bu satırların hatırlanması için yazıyorum.

Youtube araması ile almaya karar verebileceğiniz harici diaklerin sökülme videolarını mercek altına alın tavsiyemi de eklemiş olayım. Teşekkürler.

İyi alışverişler.
    Muharrem ARMAN

• Arkadaşlar bana 1tb harici disk lazım.
    Ama koruması son derece iyi olacak bozulma ihtimali olmayacak.Fiyatek sınırı:250

• Ben de bir HDD almaya niyetliyim.
    Yaptığım incelemeler sonucunda seçenekleri iki markaya indirdim: Seagate ve WD

İlk fotoğrafta Seagate ürünleri, ikincisinde WD ürünlerinin karşılaştırılması var.

Fiyatlar birbirine yakın.
    En ince ürün Seagate'in ultra slim olanı.

Seagate OneDrive seçeneği ile geliyor + 2 yıllık 200 gb alan hediye ediyor.
    WD, Dropbox ile iş ortağı. Bildiğim kadarıyla hediye alan vermiyor.

Ürünlerin kaç rpm olduğunu öğrenemedim. Muhtemelen 5400'dür.

WD'de 4 seçenek görünse de, alınabilir en uygun ürün My Pasaport Ultra gibi.
    Seagate'de Ultra Slim ile Slim modelleri arasında gidip geliyorum.

Bilemiyorum Altan.

> Seagate 1TB 2.5' Mac ve Win uyumlu - 210 TL tıklayın
    > WD 1TB 2.5' - 228 TL tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekmek arası sakız -- 5 Eylül 2016; 15:53:48 >

• ilk mesajda sanırım tavsiyeler varmış, mesaj silinmiş. son mesajlarda da kimse cevap vermemiş.
  • bTB WD düşünüyordum ama muharrem hocamızın yorumundan sonra bilemedim..
  • 1 tb harddisk düşünüyorum. Piyasadaki en ucuz hdd hangisi?
  • sekaist kullanıcısına yanıt
    seagate 1 TB aldım ben hocam vatandan....WD yukarda hocamız yazmış sorununu...
  • 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.