Şimdi Ara

Harici HDD Tavsiyeleri - [ ANA KONU ] (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.561
Cevap
51
Favori
527.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arkadaslar selam. Ps4 icin en uygun hdd yi onerirmisiniz. Digital oyun satin aliyorum. Fiyat sorun degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazarkasa Y kullanıcısına yanıt
    üzerinden baya zaman geçmiş ama yinede belki başka birinede lazım olur vesele 1 tb almalısın 2 tblar sorun çıkartıyor ve formatı ntfs olmalı . samsung tvmde çalışan 2 tb hdd vestel tv de sorun çıkartıyor sürekli filmden atıyor vs.. bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: nsengonul

Arkadaslar selam. Ps4 icin en uygun hdd yi onerirmisiniz. Digital oyun satin aliyorum. Fiyat sorun degil.

ps4 için bu model
    www.hepsiburada.com
    Seagate Expansion 2TB 2.5" USB 3.0 Taşınabilir Disk Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/seagate-expansion-2tb-2-5-usb-3-0-tasinabilir-disk-stea2000400-p-BD803336
    dekinin içindeki hdd yi çıkartıp kullanıyorlar. daha ucuza bulduğun bir yerden de alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: EpsilonKappa

arkadaşlar...

bimekste western digital 2,5 inç 500 gb harici hdd bugüne özel 235 ytl...

benim alma niyetim vardı 276 ytl idi...

ayırttım akşama alıyorum...

40 ytl kazanç var...

kaçmaz bence...

Bu mesajı foruma yazali 9 yila yakin olmuş. WD hala güzel çalışıyor. Herşey güvende))))

• 1 TB HDD tavsiye istiyorum hangi marka almalıyım?

• Merhaba arkadaşlar;

1 TB Harici Harddisk arıyorum, seagate şu anda indirimli haliyle 192 liraya geliyor. İçine hatıra fotoğrafları vs. depolayacağım için uzun süreli kullanmayı düşünüyorum. Tavsiyeleriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Of Birds

Merhaba arkadaşlar;

1 TB Harici Harddisk arıyorum, seagate şu anda indirimli haliyle 192 liraya geliyor. İçine hatıra fotoğrafları vs. depolayacağım için uzun süreli kullanmayı düşünüyorum. Tavsiyeleriniz var mı?

Hocam 192 tl nerede acaba ??

• quote:

Orijinalden alıntı: bmwturkey

quote:

Merhaba arkadaşlar;

Hepsiburada da mesajı yazdığım tarihte indirim vardı hocam, 10 gün önceydi

• quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar;

Kaçırdık 3 sen önce samsung almıştım 159 tl media markt hala kunlanıyorum ama yetmiyor bakıyorum samsung yok hiç ilk aldığım hdd western digital 1 sene sonra usb yeri bozuldu bütün bilgiler çöp oldu böyle samsung gibi uzun sene kunlanabileceğim bi hdd önerebilirmisiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar;

Kaçırdık 3 sen önce samsung almıştım 159 tl media markt hala kunlanıyorum ama yetmiyor bakıyorum samsung yok hiç ilk aldığım hdd western digital 1 sene sonra usb yeri bozuldu bütün bilgiler çöp oldu böyle samsung gibi uzun sene kunlanabileceğim bi hdd önerebilirmisiniz.

1tb WD almıştım ben şimdilik kullanıyorum 80 mb civarı yazma hızı var, iyi görünüyor. Maalesef diğer hariciler hakkında bir fikrim yok

• Arkadaşlar 200 TL ye kadar1 TB hard disk önerir misiniz, internetten de olabilir spariş fark etmez, aktarım hızı iyi olur ise çok güzel olur birde dayanıklı olması 1.planda.
    www.hepsiburada.com
    Wd 2.5 My Passport Ultra 1Tb Wdbzfp0010Bwt Usb 3.0 Beyaz Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/wd-2-5-my-passport-ultra-1tb-wdbzfp0010bwt-usb-3-0-beyaz-recertified-p-HBV000005HGMY

www.hepsiburada.com
    WD Elements 1TB 2.5' USB 3.0 Taşınabilir Disk Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/wd-elements-1tb-2-5-usb-3-0-tasinabilir-disk-wdbuzg0010bbk-wesn-p-HBV000004FNFZ

www.hepsiburada.com
    WD Elements 1TB 2.5' USB 3.0 Taşınabilir Disk Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/wd-elements-1tb-2-5-usb-3-0-tasinabilir-disk-wdbuzg0010bbk-eesn-p-BD303566

bunların farkları nedir arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi areda1 -- 22 Haziran 2017; 13:33:24 >

• Arkadaslar seagate expansion 2 tb 2.5" taşınabilir hdd aldim.Kutusundan cikardim pc ye taktim pc gormedi ve hdd' in içinden bip sesi geliyor.Ayrica pc'ye taktigim gibi hemen isinmaya basliyor.Hemen boyle isinmasi normalmi?

• piyasada 2 TB WD my passaport kalmamış hiç bir sitede yok bu nasıl iştir böle
  • Güncel Önerisi olan var mı 1 veya 2 TB lik
  • ORKUN///M O kullanıcısına yanıt
    Aynısı bende de var. bip bip ses geliyor ve çoğu zaman hdd'a erişemiyorum. Şu an başka bir hdd için arayıştayım, mesajını gördüm tek olmadığını bil istedim..
    WD düşünüyorum ama piyasada kalmamış hakikaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenlouse -- 17 Temmuz 2017; 11:11:19 >

• Bu ürünü almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reklamı Geç »

Bu ürünü almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz?

Kullanan kimse yok mu şimdi

• Konu ölmüş herkes soru sormuş cevap veren yok. Alıp kullananlar yorum yapsa keşke

• konuyu canlandıralım.. fotoğraf arşivi için 1tb lık harici disk alacağım, hangi marka model önerirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.