Şimdi Ara

Harici HDD Tavsiyeleri - [ ANA KONU ] (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.561
Cevap
51
Favori
527.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tutkulu420

seagate 1 TB aldım ben hocam vatandan....WD yukarda hocamız yazmış sorununu...

Hangi ürünü, hangi fiyattan aldınız acaba?
  • sekaist kullanıcısına yanıt
  • Soru çok yanıt yok Güzin abla köşesi gibi konu millet içini dökmeye geliyor konuya döküp gidiyor cevap veren yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekmek arası sakız kullanıcısına yanıt
    Seagate 1TB 2.5' aldım. n11 kuponu kullandım. 205 TL'ye geldi. 5 lira da kupona verdim :)
  • Seagate Backup Plus 2TB 2.5' STDR2000201 300 TL

urun.n11.com
    Taşınabilir Disk - Harici USB, Hard Disk - n11.com
    http://urun.n11.com/tasinabilir-disk/seagate-backup-plus-2tb-stdr2000201-P43691934

Daha önceden 320 tl idi 300e düşmüş, Expansion ile nerdeyse aynı fiyat. 275/40 kupon ile uyguna geliyor.

Bir ay önce almıştım, çok ince ve hafif. Üstü alüminyum, kaliteli hissettiriyor. Altında kaymayı önleyen destek yok o yüzden biraz kayıyor.

• Seagate Expansion 1TB 2.5" USB 3.0 sahipleri cihazın gürültüsü nasıl? Yatak oadamdaki modeme takılı olarak sürekli çalışacak gecenin sessizliğinde rahatsız eder mi?
  • Meraba arkadaslar forumda yeniyim yardımınınıza ihtiyacım var.

vestel 48ua9300 tv ye takmak üzere harici harddisk alacağım.4k film izlemek icin 5400 rpm usb 3.0 yeterlimidur.yoksa ssd mi lazım cevaplarinizi bekliyorum simdiden teşekkürler

• harici hdd olarak hangi marka iyidir tam olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kirk Lee

Seagate Expansion 1TB 2.5" USB 3.0 sahipleri cihazın gürültüsü nasıl? Yatak oadamdaki modeme takılı olarak sürekli çalışacak gecenin sessizliğinde rahatsız eder mi?

etmez
  • Merhaba,

Harici HDD windows 10 kurup kullanmak istiyorum ancak aşağıdaki seçeneklerden veya 500 TL bütçeye uygun önerebileceğiniz başka bir ürün varmı önemli olan windows 10 kurup buradan çalıştırmak istiyorum hızlı olması yeterli 1 TB alanda olabilir maksimum hızlı verimli olması önemli.

Seagate Backup Plus Ultra Slim 2TB

Western Digital My Passport Ultra 2TB

Teşekkürler.
  • Arkadaşlar ben de WD 1 TB 3.5 hdd var.Sorunu yok ve satmak istiyorum ..2.el piyasasi nedir ?
  • Arkadaşlar içinde 4K - Blu Ray filmlerinde olacağı arşiv yapacağım sıkıntısız oynatacak harici hdd lazım bağlanacak tv nin hdmi 2.0 ve usb 3.0 desteği vardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Seagate expantion 2tb 2.5inc
    seagate backup plus slim 2tb
    seagate backup plus super slim 2tb
    http://www.seagate.com/tr/tr/consumer/backup/backup-plus/

Bu modeller arasında kararsız kaldım. Kopyalama hızları, ısınma vs. farklılıkları varmıdır hangi modeli almam gerekiyor acaba ?

Eğer hız ve ısı farkı yok ise en küçük boyutlusu en iyisi olacaktır elbette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkeskinist -- 1 Mart 2017; 19:45:55 >
  • WD ULTRA MY PASSPORT 2 TB alacağım çin malımı tayland malımı hangisi ?
  • beyler ben bi oyun oynuyorum şimdi her internet kafede yok. 50-60 gb arası.

f/p oranı iyi olan bi harici hdd arıyorum önerilerinizi bekliyorum

• Merhaba arkadaşlar elimde 800gb boyutunda müzik ve film aşivim var.Ancak bunu yedekleyeceğim bir harici disk satın almak istiyorum.İnternette çok marka ve model var ve hangisinin hız ve dayanıklılık babımından kaliteli olduğunu bilmiyorum.Bu yüzden foruma yazmak istedim.Satın alacağım harddiskin öncelikle kablosunun ve diske bağlantı noktasının kaliteli olmasını istiyorum.Yani bir kere takınca kolay kolay yerinden oynamaması gerekiyor.Çünkü bir arkadaşımın harddiskinin bağlantı noktası çok dandik yapılmıştı ve sürekli oynuyordu.Dolayısıyla diske belge atarken arada bir disk kapanıp açılıyordu ve bu yüzden işlem yarım kalıyordu veya harddiskte bad sektör oluşuyordu.Bu nedenle bağlantı noktasının sağlam olmasını istiyorum.Ayrıca hızlı ve sağlam olsun istiyorum.Yani birgün diski bilgisayara takınca diske ulaşamamak yada diskin hata verip açılmamasını,lütfen biçimlendirin gibi uyarılar vermesini istemem.Sonuçta bunu yedeklemek için kullanacağım ve bu diske kolay kolay bir şey olsun istemiyorum.Eğer benim gibi arşiv için kullanan yada harici disk marka ve modelleri hakkında bilgisi olup bana güzel bir model tavsiye edebilecek birisi yardımcı olursa sevinirim.Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar selamlar.

2tb harici hardisk tavsiyesi onerirmisiniz?

• Western Digitalin var

2TB de ısrar etmezsen Seagate STEA1000400 Expansion 1TB 2.5" USB 3.0 de uygun aslında
    evkur.com.tr/1tb-25-expansion-usb30-harici-disk-siyah
  • 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.