Şimdi Ara

Harici HDD Veri Kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 2 TB External WD 3.5'daki(SATA/64 MB Cache) bazı dosyalarımı flash diske yükleyip cihazı da artık kullanmayacaktım. Yalnız cihazın adaptörü yerine maalesef laptop'ın adatörünü taktım. Dolayısıyla HDD artık çalışmıyor. Tek istediğim içerideki bazı verilere ulaşabilmek, benim için cidden çok önemli. HDD sonrasında tekrar çalışmasa da olur zaten işime yaramıyor.

Elimde aynı modelin 1 TB'lık versiyonu da var kullanmadığım, onun PCB kartını söküp 2 TB'lık olana taktım yine de işe yaramadı. Var mıdır farklı bir fikri olan? Aklıma gelen aynı model ikinci el bir HDD alıp, yalnızca disk kısımlarını yeni HDD'ye takıp verilere ulaşmak. Tecrübeleri arkadaşlar yardımcı olabilirse çok makbule geçer.

• WD 3.5 external hard disklerin bazı modellerinde USB bridge kartı üzerinden veriler şifreleniyor. Verilerinizi almak için profesyonel destek almanız gerekli. Yazdığınız metodlar ile verilerinize ulaşamazsınız.
    Dilerseniz yardımcı olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalVeri

WD 3.5 external hard disklerin bazı modellerinde USB bridge kartı üzerinden veriler şifreleniyor. Verilerinizi almak için profesyonel destek almanız gerekli. Yazdığınız metodlar ile verilerinize ulaşamazsınız.
    Dilerseniz yardımcı olabilirim.
    Ticari hizmetlerle ilgilenmiyorum, teşekkürler. Her ne kadar içerisindeki veri önemli olsa da kendim halledebilirsem yapacağım, yoksa sağlık olsun napalım.

Arkadaşlar, HDD'nin kodu WD20EARX, üretim tarihi Kasım 2012.
  • Tercih sizin. Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı model PCB kart buldum, bios chipset değişikliği ile deneyeceğim. Farklı önerisi olan var mıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.