Şimdi Ara

Harici HDD Windows'u Çökertiyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bende Lacie markalı harici bir HDD var.Partition Magic ile kendisini 6 partitiona ayırdım.Ve 4 tane bölümü primary yaptım.Neden diye sorarsanız bu bölümlerden biri oyun ve diğeri 2003 server dı.Eğer primary demeseydim harfleri karışıyordu.Bir açılıştaki j:/ olan bölüm diğer açılışında h:/ oluyordu.Bende bunu önlemek için primary yaptım.Hazır oluyo dedim 2 tanesini daha primary yaptım.Hepsini yapıcaktım fakat partition magic buna izin vermedi.Bu ayarların olması için windows u yeniden başlatmamı söyledi.Ve hani scan disk bölünündeki bölüme benzer bölüm, hoşgeldiniz yazısından önce açıldı ve işlemleri yapmaya başladı.Bittiğinde bilgisayarı yeniden başlattı ve hoşgeldiniz yazısından sonra windows mavi ekran verip çöktü ve yeniden başladı.Birşey yapmadım, açılıyo kapanıyor böyle sürüyordu.Hdd yi kapattım bilgisayar normal olarak açıldı.Fişini taktığım anda windows yine mavi ekran verip çöktü ve yeniden başladı.Benim bilgisayarımda birşey vardır diye arkadaşımın bilgisayarında deniyim dedim.Onda hoşgeldiniz yazısı açıldı, bilgisayarıma girdik primary olmayan bölüm gözüktü onun arkasından primary olan server 2003 labelli primary bölüm gözüktü ve windows çöktü.Bunu windows yükleme sihirbazındaki bölümden silerim diye düşündüm(Windows u hangi bölüme kuracağımızı soran bölüm).2003 server cd sini taktım.Yeniden başlattım.Tam kullanıcı sözleşmesinin olucağı bölüm gelicekken mavi ekran çıktı.Öncekilerinde mavi ekran çıkıyor ve bilgisayar yeniden başlıyordu.Bunda mavi ekran çıktı ve öyle kaldı.Raporda yazanlar şunlardı:
    --
    A problem has been dedected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.

ntfs.sys
    PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA

Technical information:
    ***STOP: 0x00000050 (0xFFC3d000,0x00000000,0xE8ED7FGF,0x00000000)

*** ntfs.sys - Address F8ED7F6F base at F8ED3000,Datestamp 3e8007d5
    --

Arkadaşlar bunu düzeltmenin bir yolu varmıdır sizce?Hdd'lerde reset tuşu falan oluyor mu? Sizce düzeltebilirmiyim yada garantiye yollasam kabul ederler mi ?, onu da geçtim tamir edebilirler mi?

Şimdiden Çok Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecabuk -- 29 Ağustos 2005, 20:44:15 >

• garantisi varsa gönder bence
  • Kutuda yazan bu:
    LACIE 80GB USB 2.0 HARD DRİVE
    (80GB LaCie p3 HD USB 2.0 EU+UK)

Bir de seri numaralar var:
    UPC:
    0 93053 30698 4

EAN:
    3 660619 306985

Product Code:
    300698EK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.