Şimdi Ara

harici hdd yi paylaştırma yardım lütfen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben yeni laptop aldım ve Cnin kapasitesi doldu ve bende eski masaüstü bilgisayarımdan kalan 3.5lik hdd var bunun için hdd kutusu sipariş verdim ve gelmesini bekliyorum ben bunu C ile birleştirmek istiyorum haliyle C kırmızıya döndü hiçbir önemli program yükleyemiyorum. internette D den C ye genişletme falan var ama ben ya ikisine yada C yi genişletmek istiyorum tercihim C yi genişletmek ve bana yardımcı olursanız minnettar olurum şimdiden yardımcı olan herkez için teşekkür ediyorum.

• ilk olarak ne anlatmak istediği hiç anlaşılmıyor.
    tane tane ve anlaşılır şekilde yazarsan biz de sorununu anlar ve yardımcı olabiliriz.

ikinci olarak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bu kadar ünleme gerek yok. Sanki yangından mal kaçıracaksın da acelen varmış gibi görüntü çizmene gereksiz.
    sorunu anlayan ve cevabı bilen kişi eninde sonunda yardım edecektir zaten.

üçüncü olarak... Anladığım kadarıyla senin harddiskte sadece C sürücüsü var ve sen hariçten bir D sürücüsü yapmak için disk aldın.
    Ve bu harici harddiski senin aktif olan C ile birleştirip büyütmek istiyorsun...
    Eğer doğru anladıysam cevap veriyorum... Böyle birşey yapamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 7 Eylül 2012; 16:46:30 >
  • şöyle anlatayım benim laptopum var ve C sürücüsü dolduğu için önemli programlarımı yükleyemiyorum ve ben harici harddistek usb yoluyla Cnin kapasitesini arttırmak istiyorum tabi mümkün ise ilgili arkadaşlardan yardım istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.