Şimdi Ara

Harici Notebook Ekran Kartı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bende Ogretmen kampanyasından toshiba notebook var...Ekran kartını upgrade yapmak istiyorum ama harici ekran kartı varsa boyle bi şey denemek istiyorum...Acaba nootebooklar için harici ekran kartı var mı? Fiyatlar nasıl yada ugrade için tavsiyeleriniz nelerdir..

• ne yazıkki üle bişi yok zaten fiyatları indirdik öğretmenlerimiz yararlansın die, fiyatları indirecekler die güselim toshibaları akıl almaz bi şekilde yolunmuş tavuğa çeirmişler siz harici derken takılıp çıkartılabilirmi die sordunuz herhalde yani harici diince iş biras değişiyoda ondan hani notebook, notebookun yanındada ekran kartı demişsiniz gibi olmuş her ne ise ikiside mümkün deel sevigil, e123124423412342314212334124
  • Bu toshşbalar için belki mümkün değil ama pcmci yuvasından pciexpress ekran kartları üretildi. yakında piyasada olur.
  • pcmci yuvasından pciexpress ekran kartları üretildi. Herhalde ilk müşterilerinden oluruz uygun ve kaliteli olursa ama o Toshibaları bende beğenmedim o ne biçim kasa kalitesi öyle ucuz hissi veriyor....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.