Şimdi Ara

Harici piLLi, SD KartLı, Küçük, Ses çıkışı Yüksek, RadyoLu Ve Ucuz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar.. herici pilli, arttırılabilir belleği olan, radyolu, ses çıkışı yüksek, küçük, ve ucuz yollu olan bir mp3 player biliyormusunuz? yardım edermisiniz? bi zahmet.......

• öyle bişey bulursan bize de haber ver
  • öncelikle şu forumu biraz araştırmanı tavsiye ediyorum bi çok yararlı bilgi inceleme yorum var basite kaçmışsın
    Yinede söyliim creative muvo sport c100 e bakmanı öneririm.
  • Thomson nun Teknosada satılan bir moedli var,tüm istediklerin var.80ytl fiyatı forumda incelemesi mevcut
  • Gittigidiyor'a bakin. 100 YTL civarinda 4 Gb, USB2.0 destekli, memory stick ozellikli, radyolu, 20 kanal hafizali, equalizerli, radyodan kayit yapan, MP4 oynatabilen, e-book okuyabileceginiz v.s. v.s. bisuru alet var. Bir tane aldim, c.tesi elime gecti. Bir arkadasima hediye edecektim. Biraz kurcaliyayim dedim, gercekten fena degilmis sesi filan. Radyosuda iyi cekiyor. Hafizanin arttirilabilir olmamasi dezavantaj diyecegim ama 1000 sarki aliyor asagi yukari kardesim, yeter gibi sanki. Ama yok illede arttirilabilir hafiza olsun diyorsan ne kadar arttiracaksin?

Ama anladigim kadari ile sen de hafizayi artttirmak degil de arada karti degistirmek istiyorsun. Su an icin oyle bir alet yok. Olsa ben alacagim..

• quote:

Orjinalden alıntı: Tensi

Ama anladigim kadari ile sen de hafizayi artttirmak degil de arada karti degistirmek istiyorsun. Su an icin oyle bir alet yok. Olsa ben alacagim..

Aslında var. Sony'nin ve panasonic'in birkaç modelini bulmuştum sitelerinden, sırf hafıza kartını kullanıyorlar hafıza olarak.

Avantajı nedir? Pil işte :) Hem hafıza, hem kart kullanınca çok pil yiyorlar.

Lakin sanırım artık satılmıyorlar. Hiçbir yerde bulamadım.

Sawashlong, harici pilli meretler ünlü cowonlar kadar güçlü ses veremiyor. Pilden çekiniyorlar sanırım. En iyileri i-river'ın birkaç modeli, onlar dahi 14 mü ne idi. Cowon g3 de oralarda idi.

Cidden, isteğine yönelik c100 ile thompsonlar var. Bi de sansa serisinin bi kaç modeli.

Ben yine de 1-2 gb'lık bişi tavsiye ederim. Zaten hafızayı da arttırsan aynı paraya gelecek. Hafıza kartının avantajı ancak bir yere kadar.

Pili daha çabuk bitirmesi de cabası.

• Sen çok şey istiyorsun arkadaşım....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MUZIO FS300 512MB MP3 PLAYER + 2 GB SD KART HEDİYELİ modeli var ses kalitesi iyi bence cowon u3 modelinin ikizi gibi..Mpeg4 Desteği ve radyosu var güzel bir alet..
  • Minton 3036 diye bişi var bu özellikler mevcut ama ses çıkışı nasıldır acaba... inanın ben 3 aydır bütün forumu durmadan okuyorum ama şu aradığım özelliklerde adam gibi bi yorum yapan olmadı.. eğer aradığımı bulamazsam kendim yapacağım... birde hatırlarsanır bu meretler ilk çıktığında ses sınırlaması yoktu usb stick tarzında mp3 playerler vardı ve ses çıkışları harikaydı son ses dinleyemiyordum bile markasıda kamasonic mi neydi camı kırıldı bende titz olduğum için sattım birine bin pişmanım Apple ipod larda bile böyle ses yok.....
  • mintona gelene kadar büsürü player var
  • Thomson Lyra:

Harici piLLi, SD KartLı, Küçük, Ses çıkışı Yüksek, RadyoLu Ve Ucuz..

Teknosa linki burada

• Dediklerinin hepsi Thomson Lyra'da mevcut. Teknosa'da 79 ytl.
  • MUZIO FS300 512MB MP3 PLAYER + 2 GB SD KART HEDİYELİ.... bu model 156 ytl hepsiburada da ama pek güvenemiyorum... çok düşündüm bu ürün üstünde ama istediğim byda değil...

bana şöyle demir gibi alet olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawashlong -- 2 Nisan 2007; 15:11:42 >
  • demir gbi alet mi her alet çeşitli sebeplerden bozulabilme ihtimali var..Muzio nun
    sesinin ii oldunu birebir deneyen arkdşm var o söledi..diğer özellikleri de ii bence..tabi sen bilirsin ama fazla kararsızlığıa düşme..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savsata -- 2 Nisan 2007; 18:45:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sawashlong

MUZIO FS300 512MB MP3 PLAYER + 2 GB SD KART HEDİYELİ.... bu model 156 ytl hepsiburada da ama pek güvenemiyorum... çok düşündüm bu ürün üstünde ama istediğim byda değil...

bana şöyle demir gibi alet olucak

Sansalar var, hakkaten demir gibi alet.
  • Thomson Lyra almaya kara verdim en uygunu bu olacak sanırım fiyatıda uygun..... teşekkürler arkadaşlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.