Şimdi Ara

Harman Kardon® DVD 37 + HKTS 11 + AVR 247 (Resimli + İnceleme) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
419
Cevap
5
Favori
72.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AVR 645 i alabilen kimse bu kolonları napsın ki
    bence HKTS 11 'e en iyi Yamaha rx-v461 gider. Daha önce bu ikiliyi Beşiktaştaki bir müzik marketin test odasında dinlemiştim, tek kelimeyle muhteşemdi, bu ses bu kolonlardan mı çıkıyor diye hemen sordum adama
  • Doğru söze ne denirki :) Media Mark'ta nedense öyle bir demo sergilemişler. AVR 645 + HKTS11. Ama şu açıdan güzel oldu. AVR645 HKTS11'e son ses yüklendik. Onda bile ses dağılmadı. Ama o güce nekadar dayanır bilemem artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.mercan -- 27 Mayıs 2008; 2:58:23 >
  • Bu haftasonu hkts 11'i almayı düşünüyorum, sanırım pişman olmayacağım, kısmetse anfi'yi de sonra alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyberk -- 15 Mart 2008; 13:58:28 >
  • Hadi şimdiden hayırlı olsun. Pişman olmayacağına eminim. Aldıktan sora fiyat ve aldığın yeri belirtebilirsen güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.mercan -- 17 Mart 2008; 1:22:54 >
  • 945\5 taksitle MediaMarkt'tan aldım. Düşeceği yerde zam yapmışlar, önceki fiyatı 885 idi. Sanırım $ ve € kuru yükseldi. Bunun yanında anfi şart. Anfisiz bir işe yaramıyor. Yamaha, Onkyo ve Harman Kardon ile güzel ses verdiğini duymuştum. Benim favorim yamaha 461.
  • Evet AV olmadan tek başına yalnız kalıyor. Fiyat güzelmiş. Sanırım gri renk aldınız. Siyah renk biraz daha pahalı. Hayırlı olsun tekrardan güle güle kullanın. Yorumlarını bekliyoruz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.mercan -- 17 Mart 2008; 14:40:49 >
  • Ben siyah renginden aldım. Salona ancak koyu renkler yakışıyor. Evet anfiyle birlikte yorumlarımı yazarım burada.

Harman Kardon® DVD 37 + HKTS 11 + AVR 247 (Resimli + İnceleme)

Edit: Arka uydular için ayaklar fiyata dahil değil. Ayakların fiyatı 169 lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyberk -- 17 Mart 2008; 14:54:12 >

• Fiyat çok kötü değil ama. Ben Topiği açtığımda 1050 YTL civarındaydı.
  • KHTS 11 den bende almayı düşünüyorum bass lardan yana bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ama ses seviyesi arttıkça uydular küçük olduğu için çekiniyorum salonum 45 m2 şuan 350watt rms gücü olan panasonic dvdli müzik seti kullanıyorum baslar gayet iyi ama kaliteli ve düzgün ses almak istiyorum işimi görürmü acaba ?
  • Bu işin çok uzmanı değilim. Ama Harman Kardon HKTS11'deki uydular çok kaliteli. Sesi bozma anlamında dağıtmıyor. Ağır ve kaliteli bir malzemeden yapılmış. Sizi yarı yolda bırakmaz. Ancak 45 m2 güzel bir ölçü. Yüksek seste sizi tatmin edermi onu düşünmek ve tartmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.mercan -- 27 Mayıs 2008; 2:59:35 >
  • 45 m2 için kule tipi hacimli hoparlörler gerekebilir wharfedale 9.6 seti gibi,müzik için de iyi olur.

joyberk hayırlı olsun setin.
  • Bende bunu kastetmek istedim. Ama yinede performans alacağına eminim. Bu ürüne güveniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.mercan -- 17 Mart 2008; 22:44:19 >
  • Aslında bende kule tipi düşündüm ama yer sıkıntısı çekme durumum şuan oturduğum evin salonu 45 m2 fakat 3 ay içinde başka bi yere taşınacağım orası aşağı yukarı 25 30 m2 civarı o yüzden kararsız kaldım ama büyük ihtimalle harman kardon alacağım gibi haftasonu mediamarkta gidicem umarım fazla kalabalık olmazda detaylı inceleme şansım olur ilginiz için teşekkürler
  • Mediamark - IKEA Ümraniye'de bugün HKTS11 Siyah olanı sordum 1150 YTL. @Joyberk Kardeş yanlışın olmasın. Senin aldığın fiyat HKTS7'nin fyatına benziyor. Muhtemelen sana HKTS7 fiyatından HKTS11 verdiler :) Hadi yine iyisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.mercan -- 27 Mayıs 2008; 3:02:11 >
  • Bugün Demirhome - Akmerkez'de HKTS11 fiyatını sordum. Media Markt'tan daha ucuz ve 12 taksit bonus'a vade yapabiliyorlar.

HKTS11 = 1050 YTL
    AVR 247 = 1500 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.mercan -- 27 Mayıs 2008; 3:04:05 >
  • hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. media markt beylikdüzü'nde de açıldı ve fiyatları ümraniye ile kıyaslandığında daha ucuz. ilk gördüğümde 885 liraydı ama 940 liraya çıkarmışlar. Şu an ne kadar olmuştur bir fikrim yok açıkçası, çünki euro 1.95 e kadar çıktı maalesef. Yamaha rx-v461'in fiyatı ise 775 liraydı. Şimdi merak ediyorum artmış olabilir mi?
  • OK. güle güle kullanmak dileğiyle. 100 YTL fark iyi bir fark. Darısı başımıza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.mercan -- 20 Mart 2008; 22:58:48 >
  • Çarşamba günü mediamarktaydım hkts11 910 ytl idi kur biraz yüksekti ogün sanırım bugün biraz daha düşürmüşlerdir
  • hayırlı uğurlu olsun oldukça şık kompakt ses sistemi yerine neden başka bişey bakmadınız merak ettim.harman kompakt sistemde başarılı ama merak benimkiside sormak istedim
  • güzele benziyor güle güle kullan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.