Şimdi Ara

Harman Kardon® DVD 37 + HKTS 11 + AVR 247 (Resimli + İnceleme) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
419
Cevap
5
Favori
72.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: muratalagoz

güzele benziyor güle güle kullan

Teşekkür ederim. Yakında bir sürprizle döneceğim arkadaşlar
  • Sürpriz bana olacak galiba :) Konu benim tesisat senin oalcak galiba
  • Sistemi kuran olmadı galiba, kurabilen birinin yorumunu alabilseydik iyi olacaktı.
  • Hemde çok iyi olur. Bende alamadım daha biraz daha beklemem lazım.
  • ben HKTS 11'i almıştım ama iade etmek zorunda kaldım. çünki € yükseldi ve almak istediğim anfi'nin fiyatı 1000liraya dayandı.

Daha sonra uygun fiyata Wharfedale 5.1 ile Yamaha rx-v461 satın aldım
    Crystal2-30 (front) (görüntüsü Cr2-40 gibi 3 yollu driver)
    Crystal2-Cen (center)
    Crystal2-10 (surround)
    Crystal2 PowerCube 10+ (sub: 100wat)

http://www.wharfedale.co.nz/default.asp?ObjectID=203

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyberk -- 17 Nisan 2008; 17:24:09 >
  • Peki AVR 247 ile Pioneer VSX-917 yi karşılaştırsak nasıl bir sonuç elde ederiz sizce? Ayrıca Pioneer VSX-917 ile Harmon Kardon HKTS-11'i birlikte kullansak sonuç ne olabilir? Yani amfi markası ile speaker markasının aynı olmaması sonucu çok etkiler mi acaba?
  • Hayırlı Olsun ne diyelim.
  • Bu yorumu en iyi bahsettiğiniz ekipmanı bizzat kullanmış arkadaşlar verebilir. Sadece verilere bakarak karar verilebilecek bir konu değil. Cihaz ile hapörler arasındaki Ohm farkı bile çok şeyi değiştirir. Harmon Kardon 'da kendi ürünler içinde bu konuda çok uyumludur. Tercih etme sebebim odur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.mercan -- 24 Nisan 2008; 0:09:50 >
  • Teşekkür ederim, birimiz kurabilirsek bu sistemi sanırım anlatacağımız çok şey olacak.
  • O günde gelir inşallah. Hep dile getirmeye çalışıyorum Alanlar ya okadar memnunki buraya uğrayacak kadar problemelri bile yok. Yada hiç memnun değillerki yazacak birşeyleri yok. Yanlış sistem seçtiklerinden utanıyorlardır

Şaka bir yana bence 10 üzerinden 8.5 alır. Bana yeterde artar bile. İzlenimlerim sonucunda çok iyi çok çok profesyonel bir ses vermesede profesyonel düzeyde ses verdiğini söylebilirim. Daha iyisi hem çok para hemde çok iyi bilgi sahibi olmayı gerektiriyor. Benim evimde bundan fazla bir sistem israf olur kanısındayım. Fiyatlarda ne alemde bakamadım daha. Normalde zaman geçince düşmesi gerekiyor ama bizde kurdan dolayı eskide olsa yeni ürün fiyatına alma lüksümüz herzaman var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.mercan -- 27 Mayıs 2008; 3:08:30 >
  • Ben HKTS 11 i aldığımda amfi yoktu, bu yüzden deneyemedim ama müzik olarak iki farklı yerde dinlediğim kadarıyla harikaydı. Eminim filmlerde de aynı performansı veriyordur. Ancak şu var ki yeni aldığım home theater sistemimden çok memnunum. Hala kaldıysa Ümraniye'deki MediaMarkt'ta 1245YTL'ye satılıyor, gidin alın pişman olmazsınız.
  • Arkadaşlar bugün bir yere HARMAN KARDON AVR 347 nin peşin fiyatını sordum 1.500 dolar yaklaşık 1.950 ytl gibi bir fiyata geliyor. Normalde satış fiyatı 2.160 civarında . Şimdi yukarıdaki yazılanları okuduğumda ise 347 ye gerek olmadığı 247 nin 347 ile aynı özelliklerde olduğunu okudum. Harman Kordon 347 onkyo 705 müadili bir cihaz mıdır? Veya harman Kordon 247 onkyo 605 ile aynı mıdır ? Bu iki markadan almaya kalksam hangisini önerirsiniz ? Bu arada onkyo 705 1.600 ytl 605 ise 1.200 ytl civarı .
  • 347 de ..1.1 hdmı versıyon
    The AVR 347 not only includes a host of powerful features such as DCDi® by Faroudja video processing, Simplay HD™-verified HDMI™ 1.1 connectivity with full audio processing and EzSet/EQ™ technology – it uses a colorful user interface to make system setup and operation easier than ever. Add full multiroom capability with A-BUS® connectivity and you have pure Harman Kardon® sound everywhere in the house.

605 te 1.3

quote:

Orjinalden alıntı: ayancıklı

Arkadaşlar bugün bir yere HARMAN KARDON AVR 347 nin peşin fiyatını sordum 1.500 dolar yaklaşık 1.950 ytl gibi bir fiyata geliyor. Normalde satış fiyatı 2.160 civarında . Şimdi yukarıdaki yazılanları okuduğumda ise 347 ye gerek olmadığı 247 nin 347 ile aynı özelliklerde olduğunu okudum. Harman Kordon 347 onkyo 705 müadili bir cihaz mıdır? Veya harman Kordon 247 onkyo 605 ile aynı mıdır ? Bu iki markadan almaya kalksam hangisini önerirsiniz ? Bu arada onkyo 705 1.600 ytl 605 ise 1.200 ytl civarı .

• Hııımmm demek ki bilmediğini bilene soracaksın , peki hk 247 nasıldır Hakan kardeş?
  • abi bunlar güzel makınalar ,hatta baya iyi makinalar hdmı bağlantı 1.1 sıkıntı verecekse tavsiye etmem ama ben şahsen .
    yani hakkıyla blu ray film oyun falan oymaöıcaksan olur ama pipirikliysen benim gibi olmaz derim ben .

bu gün mesela hdmı kablo aldım .80 lıra verdım . 15 lırayada var 10 lırayada
  • ek olarak söyliyim aklıma geldi ,
    forumda kimisi 1.1 ile 1.3 farketmez diyo , kimiside derin renk vereceğini söylüyo,kimisi komple uyumdan bahsetmiş ,avr,player,ve kaynaktan gelen görüntü,kablolar falan hepsi 1.3 olmalı demiş uyum için .
    ben hepsini 1.3 yapıcam kısmetse .
    kıl bir adamsan benim gibi ,pipirikli isen ,biraz daha harcıcan abi mecbur

üstadlar yorum yapar ama gene .
    selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakansolak

ek olarak söyliyim aklıma geldi ,
    forumda kimisi 1.1 ile 1.3 farketmez diyo , kimiside derin renk vereceğini söylüyo,kimisi komple uyumdan bahsetmiş ,avr,player,ve kaynaktan gelen görüntü,kablolar falan hepsi 1.3 olmalı demiş uyum için .

selamlar

Yorumların için teşekkürler Hakan ,bu işlerde acemiyim ama bir o kadar da pirpirikliyim , o yüzden ya çok iyi karar veriyorum yada çok kötü (dream 77 leri almam gibi ).
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayancıklı

quote:

Orjinalden alıntı: hakansolak

ek olarak söyliyim aklıma geldi ,

selamlar

Yorumların için teşekkürler Hakan ,bu işlerde acemiyim ama bir o kadar da pirpirikliyim , o yüzden ya çok iyi karar veriyorum yada çok kötü (dream 77 leri almam gibi ).

Gözüm bence sistemin en önemli parçası avr, dolayısıyla o konuda pimpirikli ol sonuna kadar ama şu bizim tosunları da fazla üzme artık yaw, tabi ki hepimiz biliyoruz wharfedale, klipchs, definitive veya dali almayı ama daha önce de söylediğim gibi biz dreamlere 350 YTL verdik ve bence aldığımız ses eğer fiyat olarak ölçülebiliyorsa 350 den fazla eder, kaldı ki bu işe yeni başladığımız için en azından ben öyle, yavaş yavaş gitmekte fayda var derim, ilk LG nin bir paket sistemi vardı, onu sattım şimdikileri aldım bundan sonra da ucu açık artık, aynı araba işinde olduğu gibi ilk arabam 94 şahindi, şimdi 2005 clio HB, bundan sonra da hedef işler yolunda giderse tabi ki daha iyi bir model, beni düşüncelerim bunlardır...

• Yukarda belirtilen Harman Kardon ürünler kendi içinde çok iyi ses veren uyum sağlayan ve sağlam cihazlardır. Ancak bazı özellikleri Hakan arkadaşımızın dediği gibi HDMI 1.3 olmayabilir veya farklılıklar gösterebilir. Kimine göre çok önemli kimine ögre hiç kullanmayacağı bir özellik olabilir. Benim şahsi kanaatım şöyle. Blue Ray yada HD DVD konusunda çok sğouk düşünen birisiyim. Normal DVD fiyatları bile çok pahalı iken tanesi 50 ile 100 YTL arasında olan bir filmde almak işime gelmiyor. Hatta çeşitte çok az.

Bunun yerine FULL HD desteği olan multimedia laptoplardan alarak BlueRay ihtiyacını ordan giderilebilir. Belki basit bir çözüm ama okadar para tek bir player'a vereceğime Laptop, PlayStation3 yada Xbox tercih ederim. Hemde o teknolojiyi fazlasıyla elde ederim. Bahsettiğim Harmon Kardon sistemi tamamlayabilsem sanırım EV sinema sistemlerinin yenisinie uzun yıllar bakmam. Hobi olarak bakmıyorum işe ama kaliteli ses ve cihaz ömrü açısından baktığımda paket sistemleri tercih etmiyorum. Bir Receiver olması herzaman daha avantajlı.

Harman Kardon HS500'de çok güzel bir ev sinema çözümü olmasına rağmen tercih etmem. Sonuçta DVD player bozulsa receiverda bozulmuş sayılır. Komple değişirmek lazım. Aynı masraf tekrar çıkar. Böylece parça parça almak daha akıllıca. 200-500 YTL fazla verilirerek daha kullanışlı sistem alınmış olur. Yoksa çok güzel ev sinema paketleri var. Bir yerden sonra tercih meselesi ve yeterlilik meselesi. Yukarda belirtilen cihazlar bana vereceğim parayı fazlasıyla beklentimi karşılayacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.mercan -- 27 Mayıs 2008; 3:06:52 >

• Sevgili Mehmet,

Sanırım sende dvd player dışında henüz birşey yok ve ne alacağına henüz karar veremedin. Eğer öyleyse, benim önerim, HKTS 11 ile Yamaha rx-v461. Kolonlar illa HKTS 11 olmak zorunda değil dersen bunun yerine Wharfedale Crystal2 serisi. Pişman olmazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyberk -- 29 Nisan 2008; 13:34:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.