Şimdi Ara

Harman Kardon® DVD 37 + HKTS 11 + AVR 247 (Resimli + İnceleme) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
419
Cevap
5
Favori
72.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok kapı kalacak. Duvar yıkıldıkan sonra çift kapılı olacak. Sofra kurma operasyonu için mutfağa yakın bir kapı olacak. Yemek masasını etrafından da dolanmamak adına kapı kalır. Ama tekrar bu fikride değerlendirebilirim. Teşekkürler.

@kenfat10 kardeşim,
    herhalde eğleniyorsun sen bizimle. Ama soruna cevap vereyim. Dediğin tarzda kablolama düşünmüyorum. Ancak bugün Akmerkez'de dolaşırken tekrar Akusta-Demirhome'a uğradım. Öyle sohbet ederken Harman Kardon Duvar aparatlarını gördüm. Onlara yönelik bazı modifikasyonalr yapabilirim.

- Harman Kardon AB1 ve ACC

Bu arada Harman Kardon'un universal bir Kumandası mevcut bu ürün çok şık gerçekten.

Harman Kardon® DVD 37 + HKTS 11 + AVR 247 (Resimli + İnceleme)

- Harman Kardon TC30

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.mercan -- 22 Mayıs 2008; 0:48:06 >

• [5.1] - [6.1] veya [7.1] olarak tabir ettiğimiz Hoparlör Yerleşim modellemeleri açısal olarak aşağıdaki gibi önerilmekte. Bilgi amaçlı paylaşıyorum.

- 5.1 Sistemler için

- 6.1 Sistemler için

- 7.1 Sistemler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.mercan -- 22 Mayıs 2008; 1:06:53 >

• eğlenmek gülmek benimde hakkım değilmi
    Şaka yapmıyorum.Estetik kapaklarla iki ucunu kapattığın tüneller neden olmasın en azından arka hoperlörler için 2 tane.Belki 2 sene sonra çok farklı kablolarla çalışan hoperlör,aparat vs çıkar.Yukarda biyerlerde kabloları duvar altına alacağına dair bişeyler okuduğumu hatırlıyorum.
    Bu arada bu kumanda HK 247 ninmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenfat10 -- 22 Mayıs 2008; 1:09:37 >
  • Sağolasın. Şuan için 5 kanallı süpürgelik şeklinde gizli kanal mevcut.
  • Kumanda hk247 nin ise eğer sanki Logitech e ürettirmiş gibi duruyor ve zaten 150 YTL kafadan bu eder
  • Yok AVR 247'nin kumandası değil. Bu daha fonksiyonel ve 15 cihaza kadar programlanabilinen ayrı bir ürün. Yanılmıyorsam AVR 745'in kumandası bu şekilde geliyor. Tek kumanda ile tüm cihazları sürmek için tasarlanmış. Çok şık bir cihaz. Sanırım fiyatıda 100 ile 150 EUR civarında.

Bu arada Harman Kardon orjinal Eylül 2007 kataloğunda AVR 247'nin HDMI Sürümü 1.1 değil 1.2a olarak belirtilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.mercan -- 27 Mayıs 2008; 0:31:20 >
  • eve yönelik tadilat güzel.mimar arkadaşlar da görüşleri sunsa fena olmaz salonun genişlemesi; ses dinletilerde ses fazla bir olumsuz etkisi olmayacaktır.odaklam iyi yapıldıktan sonra en fazla yemek masasında otuanı rahatsız edebilir belki.fakat ambiyansın içindekinin derdi zevkten bayılmak olacağından.
  • Teşekkürler. Yani odanın yeni hali L şeklinde olacağından akustik anlamında bir bölünme olurmu diye kaygım var açıkcası. Yemek masasında oturan tam efekt dinlemesede olur. Gelen sesi duysa yeter. Ama koltukta turan yankılı bir ses duyarsa herşey boşa gider. Ses mühendisi arkadaşlar varsa onlarda yorum yapabilse güzel olur. Yada bu şekle benzer odası olanlar deneyim sahibi ise faydalı olur.
  • dinleme pozisyonun sol tarafında perdeler vs. olsaymışdaha iyi olur gibime geliyordu.
  • Aslında camlarda kalın ekstra store'lar var. Belki cam'a gidecek bas dalgalarının cam zırıldamasını engelleyebilir. Gerçi bu frekans duvarı geçip gidiyor ama bizimkisi züürt tesellisi olsun

- Store Perdeler'den bir görünüm

- HKTS11'in 10 inch Subwoofer Görüntüsü

- HKTS11 Arka Bağlantılar ve Ayar Düğmeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.mercan -- 23 Mayıs 2008; 13:15:51 >

• En sonunda Harman Kardon AVR 247 almaya dün karar vermiştim. Ancak bir iki hafta önce HKTS11'i aldığım Demirhome-Akmerkez mağazasını dün aradım fiyat konusunda son ne olabilir diye. Üzülürek söyliyorum tüm yurt genelindeki Demirhome Mağazalarının kapanma sürecine girdiğini öğrendim. Dolaysıyla AVR 247 alma şansım olamadı.

Allah kısmet ederse bugün öğleden sonra mecburen düşündüğüm rakamdan biraz daha pahalıya Akusta - İstinyePark'tan almayı düşünüyorum. Konuyu ilk açtığımda 1380 YTL civarında fiyatı vardı. Zaman geçtikçe fiyatı düşer demiştim ama şimdi kur farkı vade farkı derken 1640 YTL almak zorunda kalacağım. Ne güzel ozaman Bonus Karta vade farksız 12 taksit vardı. Kampanya ve anlaşma bittiğinden maalesef son bulabildiğim ve anlaşabildiğim fiyat bu olacak. Stoklarında ürünün mevcut olup olmadığını da bugün öğreneceğim.

Aslında Demirhome mağazaları bir ara %18 KDV bizden kampanyası yapmışlardı ozaman almam gerekirdi niyetim vardı ama kısmet olmadı. %18 elektronik ürünlerde indirim bulunmaz bir firsattı. İnşallah aldıktan sonra kullanımına yönelik daha faydalı bilgiler paylaşıyor olacağım.

Bu arada Harman Kardon TC 30 Activity-Based Remote Control (Uzaktan Kumanda) Türkiye'deki satış fiyatı çok yüksek. 496 USD gibi bir fiyatı var. Kumanda çok güzel kullanışlı ve kaliteli. Ancak yurtdışından temim etmek lazım. Amerikada yaklaşık 125 - 165 USD arasında satılıyor. Avrupada bu EUR cinsinden satılıyor. Her şekilde yurtdışında çok daha ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.mercan -- 27 Mayıs 2008; 3:15:01 >

• Nihayet bugün Akusta - İstinyePark'tan AVR 247 receiveri satın aldım. Artık bende Receiver çılgınlığına katılmış bulunuyorum. Akusta - İstinyePark'ta demo olarak HKTS11 ve AVR 347 için kurulan sistemde 5+1 ve stereo sesi dinledim. Beklediğim ses kalitesini elde edeceğime çok emin oldum. AVR 247 ve AVR347'nin benim dinleyeceğim volume seviyesinde sesi ayıracağını düşünmüyorum.

Kısmetse yarın cihazı teslim alacağım. Gerekli kurulumlardan sonra hem sistem yerleşiminin genel görünümü hemde yorumsal açıdan daha faydalı bilgiler vermeye başlarım inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.mercan -- 27 Mayıs 2008; 3:18:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet.mercan

Nihayet bugün Akusta - İstinye Park'tan AVR 247 receiveri satın aldım. Artık bende Receiver çılgınlığına katılmış bulunuyorum. Akusta - İstinye PArk'ta demo olarak HKTS11 ve AVR 347 için kurulan sistemde 5+1 ve stereo sesi dinledim. Bekeldiğim ses kalitesini elde edeceğime çok emin oldum. AVR 247 ve AVR 347'nin benim dinleyeceğim volume seviyesinde sesi ayıracağını düşünmüyorum.

Kısmetse yarın cihazı teslim alacağım. Gerekli kurumlardan sonra hem genel görünüm açısından hemde yorumsal açısından daha faydalı bilgiler vermeye başlarım inşallah.

Konuyu takip eden biri olarak hemen tebrik edeyim sizi
    Bu arada Demirhome sitesinde yeni açtıkları mağazanın reklamını veriyorlar, kapanırsa üzücü olur.Bir an önce deneyin de şu kolonların müzik performanslarını da alalım sizden,iyi günler.

• @iakalinli teşekkürler.

İnşallah Demirhome için yaşadıkları problem çabuk giderilirde üzülmeyiz. Görünen ciddi bir mesele var. Aynı zamanda tüm mağazaların kapanması üzücü tabi.

Bende bir an önce izlenimlerimi, yeni fotolar vs. paylaşmak istiyorum. Dediğim gibi bugün HKTS11 ve AVR 347 kurulu sistemi yerinde dinleme fırsatım oldu. Ses kalitesi umduğumdan çok çok iyiydi. Baslar ve Tizler yerinde zarif bir ses vardı. Beklentimi fazlasıyla karşılayacak gibi. Özelliklede düşük volume'de beklentimi karşılaması önemliydi. Tam umduğum gibi istediğim gibi ses veriyordu. Bas dinlendirici rahatsız etmeyecek şekilde çok derinden ve kuvvetli geliyordu. Tizler ve orta sesler gayet başarılı. Ses kayıpsız gibiydi. İnşallah benim evdede öyle olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.mercan -- 27 Mayıs 2008; 3:20:07 >

• hayırlı olsun, bende h/k anfi düşünüyorum ama daha karar veremedim, sanırım yeni serilerin gelmesi uzun sürecek, 245 ile 247 arasında ne fark var acaba...
  • @niyatovic teşekkürler,

Temmuz sonunda AVR 255 gelecekmiş onu öğrendim bugün. AVR 245 ile AVR 247 neredeyse aynı cihaz. Ama birinde HDMI var diğerinde yok diye biliyorum. AVR 255 ile AVR 247 arasında göze çarpan önemli fark yeni tasarımı ve HDMI sürümünün 1.3a olması ile birlikte üçe çıkarılan HDMI girişi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.mercan -- 26 Mayıs 2008; 23:05:30 >
  • teşekürler o tarihte gelecekse bekleyebilirim, ancak kesinlikle h/k alacağım, ses rengi çok hoşuma gitti özellikle kısık seste, yurt dışında çok popüler olmalarına rağmen burada fazla ilgi görmemeleri ilginç doğrusu...
  • Bugün dinlediğim ses gerçekten çok güzeldi. Eminim çok daha iyi ses veren cihaz ve kolonlar vardır. Ama çok profesyonel olmayan bir sisteme göre yeterince profesyonellik barındırıyor bünyesinde. Hem kaliteli hemde işin ustalarından birisi. Harman Kardon'un verdiği ses benim kulak zevkime çok uydu açıkası. Bose'a yakın hatta neredeyse aynı oranda net bir sesi dinleyebildim.

45 gün sonra yurtdışından ithalatçi firmanin sipariş partisinin geleceğini, sipariş içinde 55 serisinin olduğu söylendi. Gümrük, stok girdisi ve bayilere dağıtım ile birlikte temmuz sonu ancak raflarda görebileceğiz gibi. AVR 255 gerçekten daha belirgin güncel özelliklere sahip. AVR 245 ve AVR 247 'nin rekabet anlamında eksikleri tamamlanış olarak görüyorum. Özelliklede Surround Mode seçenekleri dahada kuvvetlendirilmiş. Yeni nesil ses formatları açısından önemli bir ayrıntı tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.mercan -- 27 Mayıs 2008; 0:43:32 >

• hayırlı olsun sistemin mehmet.mercan.benim 1 sorum var.HKTS11 i pc ye bağlayabilir miyim ?.en fiyat performansı yuksek şekilde naıl bağlarım HKTS11 i.
  • @unstoppable teşekürler,

HKTS11 receiver olmadan çalışmıyor. LR inputlardan giriş yapabiliyorsun ama sadece subwoofer'i radyolardaki tekli kolon gibi kullanıyorsun boğuk bir ses çıkıyor. Sadece PC'ye yönelik bir çözüm arıyorsan yine Harman Kardon SOUNDSTICKSII adlı bir ürünü var belki ilgini çeker. 20 W RMS gücünde 6 inch boyutunda bir subwoofer'i mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.mercan -- 27 Mayıs 2008; 3:22:57 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.