Şimdi Ara

Harman Kardon karşılaştırma ve tavsiyelerinizi rica ederim.Teşekkürler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm... harman kardon sistemlerle ilgili bilgisi olan varsa aşağıda verdiğim linklerde karsılaştırmaları var.hangisi tercih edilebilir.

http://www.sfrkd.com/Public/ComparisonShow.aspx?model1=1102&model2=1104

http://www.sfrkd.com/Public/ComparisonShow.aspx?model1=1773&model2=1094

• ben kendim HKTS-11 kullandım ve gerçekten şahane diyebilirim...kendim hoparlör olarakta HARMAN-KARDON üretimi olan INFINITY REFERANCE 2000.6 serisini kullanıyorum.ama anfi olarak birşey diyemeyeceğim.ama şundan eminimki harman-kardon dandik bir anfi yapmaz.bence sormana bile gerek yok

HKTS-14 VE 1005 DİJİTAL ANFİ süper olur
  • Harman'ı dışarıdan getireceksen iyler.Ama Türkiye'de bence pahalılar.Bütçene göre başka markların başka başka modellerine bakabilrsin.Ne kadar bütçen var anfi için?
  • Anfi olarak; harmon avr 140 baktım geçen gün,hoperlör olarakta hkts 8 ...

Aslında parça parça alıp iyi bir sistem kurmayı düşünüyorum artık.Anfi için 1000 ytl ayırsak yeterli olurmu acaba...(yanlız hoperlör olarak ufak birşeyler almam lazım yer açısından)
  • anfi olarak vsx-711 veya 712

hoparlör olarakta quadral veya magnat düşünebilirsin...zannedersem 1100 ytl civarı yapıyor ikisi
  • gerçekten sıkı bir cihazmış ancak Türkiye'de internetten satışı yok,fiyatı ne kadar acaba.

http://reviews.cnet.com/Harman_Kardon_HKTS_14/4852-7868_7-30751098.html?tag=sub
  • Hkts 14 türkiyedeki satış fiyatı 1000 $ civarı

yurt dışında 350-400$
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: technician77

doğru.!!!
    technician77
    anfi mi amfi mi?
    pioneer vsx-712 deyince biraz sendeledin ama...
    Paulus ufak hop. olarak yine hkts-14 rahat edersin.
    fiyatına karışmam.
  • aslında anfi veya amfi denilebilir...

ama doğrusu amfi dir ( ingilizce amplifier - türkçe amplifikator )

arkadaş haklı ben o kadar türkçe kurallara girmek istemedim
  • pioneer dememdeki amaç sadece fiyat uygun olduğu için yoksa 1005 ve hkts-14 tercih sebebidir

ama dediğim gibi ben kendim INFINITY REFERANCE 2000.6 kullanıyorum.süper ötesi.

25 kg 8ohm 200watt nominal...

satarsamda daha kuvvetli birşey almak lazım

subwoofer olarak da magnat sub 300A kullanıyorum.

yani ben memnunum.
  • quote:

aslında anfi veya amfi denilebilir...

ama doğrusu amfi dir ( ingilizce amplifier - türkçe amplifikator )

arkadaş haklı ben o kadar türkçe kurallara girmek istemedim

Türkçe'si yükselteç.
  • sadece ingilizce ve türkçe yazılışını yazdım

adı üstünde amplifikator,tabiki yükselteç...
  • harman kardon,signature serisinden sonra,supermarket firmasi oldu,kalitede dustu!ama her zaman sony,pioneer,philipsden kat kat daha iyidir.Eskiden harman kardon dedigin zaman,en kalitelilerindendi.Infinity de oyle.haarman kardon satin aldi,(2000 yilinda)onuda supermarket markasi kaline getirdi.Infinity kolonlar 2000 yilndan evvel çok kaliteliydi.bende var infinty renaissance 90 ve infinity 6.2 ve kappa center.
    quote:

ben kendim HKTS-11 kullandım ve gerçekten şahane diyebilirim...kendim hoparlör olarakta HARMAN-KARDON üretimi olan INFINITY REFERANCE 2000.6 serisini kullanıyorum.ama anfi olarak birşey diyemeyeceğim.ama şundan eminimki harman-kardon dandik bir anfi yapmaz.bence sormana bile gerek yok

• Valla cok kullanım sonucu ustundekı yaldızların dokuldugune sahıt oldum gosterişine dicek yok stereo da yetersız kalıyor ama audio/video ya yeterli diyebilirm .
  • Peki bir sıralama yapmanız gerekse , tabii kullanma fırsatınız oldu ise diye soruyorum..onkyo,denon,yamaha ve HK yı bir sıraya koysanız nasıl bir sıralama yaparsınız?..
    ben yamaha ve onkyo kullandım...genelde her 3-5 senede bir cihaz değiştiriyorum da ,bir sonrakini alırken ne marka alayım diye soruyorum.
    şimdiden teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Valla cok kullanım sonucu ustundekı yaldızların dokuldugune sahıt oldum gosterişine dicek yok stereo da yetersız kalıyor ama audio/video ya yeterli diyebilirm .
  • arkadasim,bahsettigin markalara marantz ve sherwood uda ekleyebiliriz.
    Bunlarin arasinda bir siralama yapmak zordur.
    quote:

Orjinalden alıntı: zapatero

Peki bir sıralama yapmanız gerekse , tabii kullanma fırsatınız oldu ise diye soruyorum..onkyo,denon,yamaha ve HK yı bir sıraya koysanız nasıl bir sıralama yaparsınız?..
    ben yamaha ve onkyo kullandım...genelde her 3-5 senede bir cihaz değiştiriyorum da ,bir sonrakini alırken ne marka alayım diye soruyorum.
    şimdiden teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Valla cok kullanım sonucu ustundekı yaldızların dokuldugune sahıt oldum gosterişine dicek yok stereo da yetersız kalıyor ama audio/video ya yeterli diyebilirm .

• ok. teşekkürler.
  • Arkadaşlar merhaba. Bahsedilen AVR içi Infinity, Quadral ve Magnat kolonların hangi modellerini önerirsiniz?
    Teşekkürler
  • eren_ramazan, bütçeniz nedir?
  • 300-500 Euro. Yurtdısındayım ve muhtemelen tum sistemi linkteki siteden alacağım. Türkiyeyle neredeyse yarı yarıya. birilerine

http://www.idealo.de/preisvergleich/ProductCategory/2021.html

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.