Şimdi Ara

Harman Kardon Onyx Kablosuz 399TL HB ve Hizlial (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
3
Favori
20.549
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün aldım bende teknosadan ve ikiyi almışım diyorum.
  • Hızlıaldan çek ve puan kullanarak 329TL ye mal ettim.
    Bir gün dinledikten sonra kararım: Markadan dolayı yüksek kaliteli bir ses beklentisine girmiştim. Benim beklentimi tam olarak karşılayamadı. Bana göre kaliteli ses sistemlerinin yerini alabilecek bir cihaz değil. Mobil olması dolayısıyla tercih edilecekse alınması mantıklı olabilir. Daha çok sabit olarak kullanacaklar daha iyi ses veren cihazlar bulabilirler.
  • Aletin kalitesi hakkında birşey diyemeyeceğim ama. Bunun yaptığı işi 10-20 dolar arası bir maliyetle yapabiliyoruz zaten. İhtiyacınız olan şeylerden biri bu
    http://www.ebay.com/itm/New-3-5mm-Bluetooth-Wireless-A2DP-Stereo-Audio-Hifi-Dongle-Transmitter-Adapter-/171665426903?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27f80e89d7

diğeri de bu
    http://www.ebay.com/itm/High-Quality-USB-Bluetooth-3-5mm-Stereo-Audio-Music-Receiver-Adapter-Dongle-J89-/361180556954?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item541809ee9

herkesin evinde bir ses çözümü vardır diye düşünüyorum. Bağlıyorsunuz bunları alın size bluetooth lu ses sistemi. İkinci linktekini aktif kullanıyorum

• omerfaruk_02 O kullanıcısına yanıt
    Seyrettiğim videolarada görüntü ve ses uyumsuzluğu olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hectic01

Hızlıaldan çek ve puan kullanarak 329TL ye mal ettim.
    Bir gün dinledikten sonra kararım: Markadan dolayı yüksek kaliteli bir ses beklentisine girmiştim. Benim beklentimi tam olarak karşılayamadı. Bana göre kaliteli ses sistemlerinin yerini alabilecek bir cihaz değil. Mobil olması dolayısıyla tercih edilecekse alınması mantıklı olabilir. Daha çok sabit olarak kullanacaklar daha iyi ses veren cihazlar bulabilirler.

Kardeşim müzik yani test ettiğin cihazın bluetooth cipi çok etkiliyor en azından bir i pod dahi bulsan deneme için ve cihazda şarjda kalsın son sesi bir denermisin rica etsem öyle yorumunu almak isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: truckerdriver

quote:

Orijinalden alıntı: hectic01

Hızlıaldan çek ve puan kullanarak 329TL ye mal ettim.

Kardeşim müzik yani test ettiğin cihazın bluetooth cipi çok etkiliyor en azından bir i pod dahi bulsan deneme için ve cihazda şarjda kalsın son sesi bir denermisin rica etsem öyle yorumunu almak isterim

arkadaşa katılıyorum. iphone ile kullanıyorum. ayrıca adaptör bağlıyken daha güçlü ses veriyor alet. bilginiz olsun.
    Kesinlikle inanılmaz bir cihaz. son seste evin camları titriyor

• S.A Bu cihaz bluetooth özelliği olan otomobilde kullanilabirmi acaba bilen varmı ?
  • Arkadaşlar, bluetooth özelliği olmayan/kulaklık çıkışı olan Tv den sesi HK hoparlöre aktarmak için ne yapabilirim bakarken bunları buldum. Ürün satıcısı ile görüştüm amaca tam hizmet eden birşey gibi görünüyor ama kalite nasıldır bilmiyorum.. Deneyeniniz var mı? Var sa bu ya da buna benzer ürünler kullanan arkadaşlar paylaşımda bulunur mu?

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/playvision-btt005-bluetooth-stereo-verici-138832802
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/playvision-btt009-bluetooth-stereo-verici-alici-142565779

• Arkadaslar stokta hangi sitede var ben bulamadim da

• ata02kan kullanıcısına yanıt
    maalesef tükenmiş
  • Teknoza magzalardan alabilirsin

• _Maxy_ kullanıcısına yanıt
    Hızlı al 250/25 Var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukdemirci35

Arkadaşlar ben 400 TL + kargo bedeline indirimsiz olarak aldım. Z5500 de olduğundan beklentilerimi tam olarak karşılayamadı. İhtiyacı olup fırsatı kaçırana 375 TL den verebilriim.

Pm
  • heryerde bu fiyat
  • Bu ürünü yeni alıp kullanmayan olursa talibim...
  • bu ürünü inceleyebilecegimiz tekno marketler var mı? nerelerde var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

bu ürünü inceleyebilecegimiz tekno marketler var mı? nerelerde var ?

Kardeşim var tabiki siteden eklemiştim eski yazilarimda olucak ordan yaşadigin yerde nerede olduğunu ve teşhiri öğrenebilirsin sitesinden

• 400 tl ve harman kardon
    Ben aldım. Severek kullanıyorum. Yüksek sesle performansı daha iyi ortaya çıkıyor.

• Satmak isteyen varsa mesaj atabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.