Şimdi Ara

Harman Kardon Onyx Kablosuz 399TL HB ve Hizlial (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
3
Favori
20.560
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LOGITECH Z-623 2+1 THX ses sistemi ile karşılaştırdığımızda performansı nasıldır. Biraz daha para verilip thx alınır mı? Teşekkürler. Bass pek önemli değil ses kalitesi önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizhan Azizoğlu -- 2 Ocak 2015; 18:11:18 >
  • beyler unutmayınkaçırılmayacak firsat hepsiburadada bitmiş sadece teknosada kalmış indirimli
    siparişim yolda gelsin editlicem
  • cihazi gecen gun denedim. sesi çok berrak veriyor hoşuma gitti. ama metal rock tarzi muzik actigimda ses bariz kötüydü. kafa yormayacak muziklerde gayet basarili. 2+1 bass performansi da beklemeyin. urunun kullanım amacı duptıs duptıs yapmak degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geryeon -- 4 Ocak 2015; 22:13:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirimli yok mu ki hiçbiryer ya?
  • Hızlıal'da satışta

• Bunda 3.5 mm giriş yok değil mi? hala inanamıyorum da bir teyit edeyim dedim :)
  • Aux girişi bir şekilde halledilebiliyor mu acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu urun bu fiyata kacmaz
  • Mütiş fırsat, kaçmaz.!
  • Teknosadan aldım kullanıyorum çok iyi cihaz. sadece sahnesi biraz dar.
  • nicktyler kullanıcısına yanıt
    Yok maalesef. Benide hep ikilemde bıraktı. Gerçi ek bir aparatla çözülüyor sanırım.

• Hızlıalda sipariş tutarı 550TL ye tamamlandığında 50TL çek ve 25TL world puan indirimiyle 75TL indirim elde edilebilir.
  • 50 TL ne çeki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CallOfTheWild

50 TL ne çeki ?

taşıt vergisini maximumla öderseniz işbankası hızlıalda 50/500TL çek veriyor.
  • Hala bir cevap yok arkadaşlar , duruma göre alacağım ama aux için ek aparat dediğiniz şey nasıl bir cihaz ?
  • Parn kullanıcısına yanıt
    Sanırım bu tür bir adaptör iş görür. Türkiyedeki muadillerine bakmak lazım.http://www.ebay.com/bhp/bluetooth-tv-adapter

• Kullananlar acaba laptop ile baglanabilip bir seyler izleyebiliyor mu yoksa delay cok mu fazla?

• Dizüstü bilgisayarı bağladığımızda seste gecikme yaşanıyor mu acaba ? Bu önemli benim için gerçekten.
  • Ben 2 aydir kulaniyom 2 hoporlor 2 tiz 2 de bass var sadecd blututla baglaniyosun laptop telefon fark etmiyo canavar gibi sarjida gayet guzel

• Bluetooth ses aktarımında en fazla kaç kbps kalitede dinlemiş oluyoruz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.