Şimdi Ara

Harman Kardon Onyx Kablosuz 399TL HB ve Hizlial (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
3
Favori
20.560
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürün geldi. basslar çok dolu, tizler ve midler belirgin. evim küçük olduğu için sesi %50nin üstüne çıkardığımda yankı oluşuyor. malzeme olarak iyi. büyük de değil ayrıca kolay taşınabilir.
    kesinlikle orijinal vodafone/brightstar garantisi ile geldi.
  • Geçen hafta 399 TL iken HB'dan satın aldım. Hesabımdaki çek, gelecek olan çek, kredi kartı kampanyası, avantajix filan derken neredeyse bir de üste para alacaktım :) Ses kalitesi gayet iyi, baslar biraz fazla gelebilir. Eğer sadece bluetooth bağlantısı işinizi görecekse bence gayet güzel bir ürün. HB'da yazan indirimsiz fiyat (1900TL) şaka gibi, hayatta o para etmez. Ama,kupon, indirim ıvır zıvır ile 300-350 TL aralığında bence kaçmaz.
  • Geçen hafta bu cihazı gittigidiyordan 375 e aldım. Ses kalitesi mükemmel. Bu fiyata bundan iyisini bulmak imkansız. Yeni modeli çıktığı için bu fiyata düşmüş stok bitmeden kapın bence. Bu fiyata bu kalitede ürün bir daha zor bulunur.
  • Arkadaşlar turkcell profesyoneller kulubunde jabra urunlerinde % 50 i dirim var. Orda da bir bluetooth hoparlor gordum, aux girisi felan da vardi. Elbette bununla bir degil ama o da 200 liraya geliyordu sanirim. Nasildir o alet. Kullanan var mi? Mobilde oldugum icin bakamiyorum. Hatta burda da gormedim turkcell prof kulubu konusunu. Biriniz acabilirsiniz uygun urunler varsa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • creative t3 ile arasında kaldım. sizce hangisini almak daha mantıklı arkadaşlar...
  • 1 adet bende aldım. İnşallah parasının hakkını verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntorenci

creative t3 ile arasında kaldım. sizce hangisini almak daha mantıklı arkadaşlar...

iki sistem farklı hocam bence pc için alacaksan T3 ama mutfakda falan müzik dinlemek için alacaksan bu daha mantıklı
  • Ürün kesinlikle muhteşem, ürünün arkasında güç girişi yanında bir giriş daha var acaba o ne işe yarıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25TL puan, 30TL indirim, 198TL kart puanı desem.

Üste 146TL de 9 taksit ile ödesem alabiliyorum.

Ama değmez sanırım ya. Zaten evde bir dünya kulaklık var. E ses sistemi de var bilgisayarda, BT, Optik, Aux ve daha bir sürü girişi var. Benden başkası da yüksek ses ile dinlemez zaten. Gerek yok diyorum hakkımı koltuk almaktan yana kullanıyorum.

Var mı bana 150KG taşıyacak bir makam koltuğu tavsiyesi verecek olan. Metal ayaklı bir şey şöyle.
  •  Harman Kardon Onyx Kablosuz 399TL HB ve Hizlial

kablosuz sarjlı 4+1 ve Harman Kardon olması..
  • ps3 ile bt bağlantısı yapılarak ses hoparlörden alınabilir mi acaba ?
  • iPhone bağlantısı yapan ürününe uğraştırıyor mu

• Ses için satılan cihazın ses özellikleri ile ilgili ne satan na alan hiçbir özellik yazmamış ilginç.
  • Aslinda ici acilip gerekli baglantiyla kablo tipe donusur alan arkadaslar deniye bilir,ama kullanma ozelligi zaten kablosuz olmasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızlıal'da çekiniz varsa ve bkm express üzerinden alırsanız oldukça avantajlı olursunuz.
  • hızlıalda bitmiş, hepsiburada zam yapmış =(
  • 25 Cardfinans çek, 30 BKM express indirimi, 30 şekerbonus indirimi ile hızlıaldan aldım.

• Aux girişi olmadığı için aşağıdaki ürün şart gibi. aux girişi olsa ses kartıyla çok daha güzel sonuçlar alınabilirdi
    http://www.amazon.com/Transmitter-Receiver-Bluetooth-Adapter-Devices/dp/B00E174RTS/ref=pd_sim_cps_1?ie=UTF8&refRID=1XNY3EYV1EHY222DBRZ5
  • Ürünü 6 ay önce almıştım, taşınabilir bir ürün ve kaliteli bir ses istiyorsanız daha iyisini bulamazsınız. Çok net ve temiz bir sesi var. cepten müzikleri çalmak için kullanıyorum. Çok kaliteli bir ürün düşünenler bu fırsatları değerlendirsin çünkü yenisi ciddi manada pahalı girdi piyasaya. bağlantı konusunda sıkıntılı ancak alternatif aparatlarla bu sorun aşılabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.