Şimdi Ara

Harman Kardon Onyx Kablosuz 399TL HB ve Hizlial (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
3
Favori
20.549
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hızlıal dan aldığım Harman Kardon Onyx Ses sistemi bana ulaştı fakat ürün kullanılmış sıfır bir ürün değil! Resmen haporlerin her tarafı tozdu, parmak izleri, yalandan bir paket yapılmış. Sonrasında değiştirilen ürün sıfırdı fakat oda şarj olmuyor. Bence cu ürünler yurtdışından gelen "refurbished" diye tanınmalan müşteriden gelen yada teşhir ürünlerinin yenilenenleri. Birisi yurtdışından ucuza yüksek sayıda ürünü alıp 2 siteye pazarlamış patlayan patlar nasılsa çok ucuza aldık mantığıyla. Daha öncede motorola atrix cep telefonunda aynı şey yapmıştı bu site satıştan sonra milletin elinde patlamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanvastablo

Hızlıal dan aldığım Harman Kardon Onyx Ses sistemi bana ulaştı fakat ürün kullanılmış sıfır bir ürün değil! Resmen haporlerin her tarafı tozdu, parmak izleri, yalandan bir paket yapılmış. Sonrasında değiştirilen ürün sıfırdı fakat oda şarj olmuyor. Bence cu ürünler yurtdışından gelen "refurbished" diye tanınmalan müşteriden gelen yada teşhir ürünlerinin yenilenenleri. Birisi yurtdışından ucuza yüksek sayıda ürünü alıp 2 siteye pazarlamış patlayan patlar nasılsa çok ucuza aldık mantığıyla. Daha öncede motorola atrix cep telefonunda aynı şey yapmıştı bu site satıştan sonra milletin elinde patlamıştı.

hocam benimki ter temiz geldi gerek cihaz gerek kablolar hiç kullanılmadığına eminim. zaten elim değdiği anda parmak izim kaldı. yani birileri ellemiş olsa ila belli olurdu. kutuda vs hiç deformasyon yoktu. ayrıca ilk kez açtığıma sair stickerlar kutunun üstüne yapışıktı. sizin şansınıza olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Compass
    . baĞ?lantı konusunda sıkıntılı ancak alternatif aparatlarla bu sorun aşılabilir.

ürün bende de var ..

hangi aparatlarla bu sıkıntıları aşabilirim yardım eder misiniz ..
  • Kuntiz07 K kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ben çok araştırmadım öyle idare ediyoruz. Yukarıda ki mesajda arkadaş "Wireless Portable Bluetooth Stereo Music Transmitter and Audio Receiver" isimli ürünün amazondaki linkini vermiş işe yarar bir alet. Ona bakabilirsiniz.
  • quote:

Valla hocam ben çok araştırmadım öyle idare ediyoruz. Yukarıda ki mesajda arkadaş "Wireless Portable Bluetooth Stereo Music Transmitter and Audio Receiver" isimli ürünün amazondaki linkini vermiş işe yarar bir alet. Ona bakabilirsiniz.

evet gördüm sipariş verdim bile pazartesi elimde olacak denerim :)

teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuntiz07

quote:

evet gördüm sipariş verdim bile pazartesi elimde olacak denerim :)

teşekkürler..

ooo hızlısınız hocam, hayırlı olsun, kullanınca deneyimleriniz için rahatsız ederiz.
  • Ürün teknosada mağazalarda 399tl den satışta. Üzerinde vodafone stickerı var, sanırım htc m8 ile beraber satılması planlanıp eldekalmış ürünlerden, yurtdışında m8 yanında 99 dolara alınabiliyormuş...
    Dinledim evet ses güzel şık ama 400tl az değil, bende logitech boombox var, onyx in bası daha iyi ama genel ses kalitesi olarak çok farklı değil. Taşınabilirlik boomboxta daha iyi.
  • Bu ürünü kullanan arkadaşlar, rica etsem sorumu cevaplayabilir misiniz?

Ürünün ses yüksekliği , tizi , bası, vb. özellikleri, 150-200 tl lik 2+1 fiyat/performans bilgisayar hoparlörleriyle kıyasladığımızda nasıl? ( örnek edifier , logitech, creative vb.)

Kablosuz ve taşınabilir olması bir avantaj ve bu bazı zamanlar işime yarayacak ama sırf bunun için de 400 tl vermek istemiyorum. Pc hoparlöründe ki subwooferın eksikliğini bu üründe çok hissedermiyim. Ürünü almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  • degajman D kullanıcısına yanıt
    ev kullanımı ve duruma göre ev dışı ve de farklı odalarda kullanım için aldım ürünü.

normalde salonumda samsung hw-f450 soundbar var bluetooth özellikli. kağıt üzerinde daha güçlü ve harici subwoofer'ı olan bir ürün.

onyx çok daha temiz ve kaliteli ses veriyor. elbette baslar soundbar'ın harici sub'ı kadar etrafı sarsmıyor ancak bu boyuta göre çok iyi. zaten yabancı forumlara ve inceleme sitelerine göz atarsan ürün dünya pazarlarının tozunu attırıyor. kısacası senin dediğin logitech edifier falan yanında asker radyosu gibi kalır.
  • Hortlatmışsınız :D
  • http://teknosa.com/urunler/125340425 /harman-kardon-onyx-studio-bluetooth-speaker

Teknosa da indirim e gitmiş Combo yapacaklar a duyurulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truckerdriver -- 21 Aralık 2014; 1:12:33 >
  • Teknosa'da satışa devam. 400 TL.
  • Böyle bi kampanyaya ihtiyaım var şuan !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oncelikle film sonra müzik dinlleme için soundbar mi yoksa bu harman kordon mu daha iyidir?
    sununla karsilastirirsak Samsung HW-H450 2.1 3D Sound Barhttp://m.n11.com/samsung-hw-h450-2-1-3d-sound-bar-P27666366

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyo -- 2 Ocak 2015; 11:37:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logitech felan yanindan gecemez bu urunun markasi yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı cihazdan kullanıyorum daha önce logitech boombox kullandım arasında dağlar kadar fark var.
    özellikle bass larda harman açık ara önde
  • Oncelikle film sonra müzik dinlleme için soundbar mi yoksa bu harman kordon mu daha iyidir?
    sununla karsilastirirsak Samsung HW-H450 2.1 3D Sound Barhttp://m.n11.com/samsung-hw-h450-2-1-3d-sound-bar-P27666366

• iyo kullanıcısına yanıt
    aslında pek kıyas edilecek ürünler değil.
    İkisi de ses ürünü ama aynı kullanım için yapılmış cihazlar değil.
    Eğer sabit biyer de kullanacaksanız Sound Bar ı almanızı tavsiye ederim. Bende de 2.1 LG Sound Bar ve gayet memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cerberus92

aslında pek kıyas edilecek ürünler değil.
    İkisi de ses ürünü ama aynı kullanım için yapılmış cihazlar değil.
    Eğer sabit biyer de kullanacaksanız Sound Bar ı almanızı tavsiye ederim. Bende de 2.1 LG Sound Bar ve gayet memnunum.

Teşekkürler. Sabit kullancam ozaman soundbar alayım

• 400'den daha aşağıya gelmesi için fikirleri olan arkadaşları bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.