Şimdi Ara

Harman Kardon Onyx Kablosuz 399TL HB ve Hizlial

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
3
Favori
20.549
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Güzel fiyat.
  • Geçen gün siyahı da hb de 399 tl idi. Gönderirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hbde zaten 399 ayni urun sizin hbde linkini verdiginiz urun ayni urun değil. Dikkat edin

• quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

Hbde zaten 399 ayni urun sizin hbde linkini verdiginiz urun ayni urun değil. Dikkat edin

Uyarı için teşekkür, ilanı düzelttim.

Ürün özellikleri rengi dışında aynı yanlız.

Yine de ihtiyacı olan için sıcak fırsat görünüyor..

• ürünün iki modeli var onyx ve onyx studio. studio modelinde sadece bluetooth bağlantısı mevcut. onyx modelinde ise aux girişi, airplay, wireless gibi seçenekler var. hb de satılan eski modeli, hızlıalda satılan ise yeni modeli, alanlar bu ayrıntıya dikkat etsin. Aux girişi olmayan studio modeli çok cazip değil. Logitech boombox ile kıyasladığımızda 375 TL, aşağı yukarı 2 kat para vermeye değer mi?

düzeltme,

hızlıal sitesinde satılan da studio modeli, ismini yanlış yazmışlar, özelliklere tıklayınca studio modelinin özellikleri çıkıyor ve aux girişi, nfc, airplay gibi özellikler yok. Yüksek olasılıkla eski ürünü göndericekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih06 -- 22 Ekim 2014; 21:53:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pili 5 saat gidiyormuş. şarj olayı sıkıntı olmasa güzel ürün güzel fiyat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hizlial bazı hesaplara 400 e 25 puan yüklemişti değerlendirilebilir fakat aux girişi yoksa değmez
  • Ürünün ses kalitesi mükemmel. Artık avr ve kolonlara son. Bina içinde zaten yüksek ses müzik dinleyemiyoruz. Bu Ürünün ses yüksekliği de çok iyi. Önceden yazdığım gibi her iki sitede satılan üründe de sadece Bluetooth bağlantısı var. Aux girişi yok, artık nerdeyse tüm cihazlarda Bluetooth olduğu için kanımca gerek de yok. Ben ürünü hızlıaldan da teyit ederek wi-fi özelliği ve aux girişi olduğu için almıştım; maalesef bana yanlış bilgi vermişler, ses kalitesinin mükemmelliği noktasında iade edip etmemekte kararsız kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: melih06

Ürünün ses kalitesi mükemmel. Artık avr ve kolonlara son. Bina içinde zaten yüksek ses müzik dinleyemiyoruz. Bu Ürünün ses yüksekliği de çok iyi. Önceden yazdığım gibi her iki sitede satılan üründe de sadece Bluetooth bağlantısı var. Aux girişi yok, artık nerdeyse tüm cihazlarda Bluetooth olduğu için kanımca gerek de yok. Ben ürünü hızlıaldan da teyit ederek wi-fi özelliği ve aux girişi olduğu için almıştım; maalesef bana yanlış bilgi vermişler, ses kalitesinin mükemmelliği noktasında iade edip etmemekte kararsız kaldım.

onyx ile onyx studio arasında ses kalitesi farkı var mı peki?
    onyx d&r'da 1700 lira ilen studio hizlial'da 399
  • ses kalitesinde hiçbir fark yok, sadece bağlanabilirlik özellikleri kısıtlı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih06

ses kalitesinde hiçbir fark yok, sadece bağlanabilirlik özellikleri kısıtlı.

peki bluetooth ile kullanma ve aux ile kullanma arasında aktarım açısından seste kötüleşme olur mu? malum bluetooth wifi ve auxtan daha az kaliteli
  • link uçmuş sanırım
  • hepsiburada 30tl zam yapmış
    hizlial'dan dün gece aldım. kurye seçeneğiyle aldım hatta 11tl de o tuttu. 410 toplamda
    bekliyoruz bakalım harman/kardon candır.
  • Sirf markadan dolayi alasim var.muzik icin ve 24 inc monitorumun altina koyup film-dizi icin kullanma fikri var aklimda.su aux kafami karistirdi.studio modelinde var midir acaba aux?

• 2saat pil yazıyor hızlıalda?

Bu hopollö ne işe yarar? Aynı anda kaç cihaz bağlanabilir? Bluetooth mouse tek bilgisayara bağlanıyor. Her seferinde yeniden tanıtmak mı gerekir? Cep-tv-bilgisayar?
    Bluetooth ile en yüksek müzik kalitesi kaç bit olur? Bana yetmez gibi geldi...
    Mp3 dinlemek için alınmaz neticede.

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

2saat pil yazıyor hızlıalda?

Bu hopollö ne işe yarar? Aynı anda kaç cihaz bağlanabilir? Bluetooth mouse tek bilgisayara bağlanıyor. Her seferinde yeniden tanıtmak mı gerekir? Cep-tv-bilgisayar?
    Bluetooth ile en yüksek müzik kalitesi kaç bit olur? Bana yetmez gibi geldi...
    Mp3 dinlemek için alınmaz neticede.

ben aldım bekliyorum hocam. kısa bir inceleme yazarım. harman/kardon olunca dandik bir ürün olacağı düşüncesi de olmuyor haliyle.

her seferinde yeniden tanıtmak gerekmez. direkt müzik çalarken aktarma seçeneği ile hoparlöre gider. bu tarz cihazlarda böyle oluyo. bakalım nasıl cıkacak. yabancı sitelerde çok övmüşler
  • tuvnera almadıysa fiyat iyi değildir
  • güzel fiyat ama boyutu biraz büyük gibi
    ses kalitesinin yeterli olacağını düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: quentin

güzel fiyat ama boyutu biraz büyük gibi
    ses kalitesinin yeterli olacağını düşünüyorum

üzerinde 4 hoparlör var boyut bence normal
    standart bi bluetooth hoparlör değil bana göre
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.