Şimdi Ara

Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
679
Cevap
43
Favori
47.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun 2 haftada 12 milyondan fazla satılmış 850 milyon dolar hasılat elde edilmiş

• Persona_6 kullanıcısına yanıt
    Müthiş rakam. Elden ring bile geçenlerde 20 milyon sattığını açıkladı muhtemelen oraları geçecek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • niye şaşırıyorsunuz ki. en son harry potter oyunu bilmem kaç sene önce çıktı. evreni sevenlerde kaç senelik bekleyiş var böyle bir oyuna. hiç şaşırtmadı.

• Unchartedx kullanıcısına yanıt

Rahat geçecek. Helal olsun adamlar, tamam bir başyapıt değil ama en iyi harry potter dünyasını yansıtan oyun kesinlikle bu. 60 saat sıkılmadan oynadım.

• Hogwarts Legacy, iki haftada 12 milyondan fazla sattı!

Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023

Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici Avalanche Software tarafından 10 Şubat tarihinden oyunculara sunulan Harry Potter temalı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Hogwarts Legacy'nin satış sayıları açıklandı. Oyun bu kapsamda büyük bir başarıya imza attı ve ilk iki haftada dünya çapında 12 milyondan fazla sattı. Bunun yanı sıra 850 milyon dolar satış elde ettiği bildirildi.

Hogwarts Legacy satmaya ve oynanmaya devam ediyor

Hogwarts Legacy'nin satışları, Warner Bros. Games tarafından yayınlanan önceki tüm oyunları geride bırakıyor. Oyun, şu anda bulunduğu üç platformda da satış rekorları kırdı ve çıkışıyla beraber Twitch platformunda 1,28 milyon izleyici ulaştı. Bu sayı, tek oyunculu bir yapım olarak Twitch'te şimdiye kadarki en büyük izleyici kitlesini oluşturuyor.

Çok oynanmaya devam eden oyunun bugüne kadar 280 milyon saat kadar oynandığı bildirildi. Etkileşim rekorları kıran Hogwarts Legacy, oyuncuları ve hayranları memnun edecek türden bir yapım.

Harry Potter serisine dayanan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu 10 Şubat'ta PlayStation 5, Xbox Series ve PC için (Steam ve Epic Games Store üzerinden) piyasaya sürüldü. Oyun öte yandan 4 Nisan'da PlayStation 4 ve Xbox One'a gelecek ardından Switch konsoluna 25 Temmuz tarihinde çıkış yapacak.

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Hogwarts_Legacy_iki_haftada_12_milyondan_fazla_satti-116828.htm

• Hogwarts Legacy'nin, Digital Deluxe Edition'ı almaya değer mi sizce?

• FasTBoY kullanıcısına yanıt

Standart al geç bence.

İlk başları çok iyi olsa da oyun çok hızlı bir şekilde kendini tekrara düşüyor. Aynı bosslar aynı yetenekler bi süre sonra offf bee dedirten cinsten.

Oyunun son bossu hariç özenle üstünde çalışılmış epic bir boss fight yok maalesef.

• FasTBoY kullanıcısına yanıt
    3 gün erken erişim vardı o geçtiği için değmez bence, skin ekstrasi var sadece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda biryere kadar geldim ama ana görev çıkmıyor bitiremiyorum oyunu nasıl açacağım ana görevleri?

• kafası dağılsın diye hogwarts legacy aldık hanımın içinden kedili kadın çıktı. Sürekli burda bunları besliyo :D

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunda para sıkıntısı çekenler varsa üzerinde göz olan sandıkları gizlilik büyüsü ile açarak 500 birim elde edebilirler, Hogmeade bölgesinde yanlış hatırlamıyorsam 12 tane vardı.

• Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023

Dergiyi indirmek için

Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023oyungezer online
    Oyungezer Online
    https://oyungezer.com.tr/oyungezerindir

• Complete Hogwarts Legacy game guide from zero to hundred

HOGWARTS LEGACY Gameplay Walkthrough Part 1 FULL GAME [4K 60FPS]

https://tii.la/HOGWARTSLEGACY_Part1

HOGWARTS LEGACY Gameplay Walkthrough Part 2 FULL GAME [4K 60FPS PC ULTRA]

https://linx.cc/DCNznxmPA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestmasterMTW -- 2 Mart 2023; 15:59:46 >
  • Ana görev ve diğer görevleri alamıyorum npc ile konuşmuyor transformation görevinden sonra oldu çözümü bilen var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hem pc ye hemde ps5 e yükledim oyunu mükemmel ötesi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yasinbjk19033 kullanıcısına yanıt

Mükemmel ötesi mi :) ?

Emek verilmiş, güzel yanlar var ancak HP hayranı olsanı dahi mükemmel ötesi iddialı bir yorum olmuş sanki

• avada kedavra dışında tüm büyüleri açtım yan görev baya yaptım 30 levela geldim ana hikayeyi bitirdim ama bir yerden sonra çok tekrara bağlıyor. Ama uzun süre sonra böyle bir evrene yeni nesil ile giriş yapmak altyapı oluşturmak güzel. COOP lu modlar filan gelirse daha keyifli de olabilir.

• Konu çok sakin. Alıp almama konusunda kararsızım. Kimse oynamıyor mu yahu.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.